Jump to content

Οι βασικές προδιαγραφές του OnePlus Ace 2 μόλις έγιναν γνωστές


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Κινέζος κατασκευαστής OnePlus μαθαίνουμε πως εργάζεται για το OnePlus Ace 2, το οποίο είναι πιθανό να μετονομαστεί ως OnePlus 11R στην παγκόσμια αγορά. Σήμερα, ο tipster Digital Chat Station μοιράστηκε τις βασικές προδιαγραφές του Ace 2.

Με τα όσα μεταδίδει η νέα πηγή, το OnePlus Ace 2 θα έχει οθόνη κυρτών άκρων με τρύπα στο κέντρο. Φαίνεται να διαθέτει ένα πάνελ OLED που προσφέρει ανάλυση 1,5K.

Κάτω από το όλο αυτό περιτύλιγμα της ευκρινέστατης οθόνης, το OnePlus Ace 2 διαθέτει το chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1 και μια μπαταρία 5.000 mAh, η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 100 W. Για τη φωτογραφία, θα έχει μια κύρια κάμερα 50MP.

Η διαρροή δεν έχει πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του OnePlus Ace 2. Ενώ το OnePlus 11 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου, το Ace 2 μπορεί να φτάσει στην αγορά αργότερα. Η συσκευή είναι πιθανό να μετονομαστεί ως OnePlus 11R στην παγκόσμια αγορά.

Άλλες αναφορές λένε ότι η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Για selfies, θα έχει μπροστινή κάμερα 16MP και μονάδα τριπλής κάμερας 50MP(Sony IMX890) + 8MP (υπερευρεία) + 2MP. Το Ace 2 είναι πιθανό να προσφέρει έως και 16 GB μνήμης RAM και έως 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορεί να αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 5.000 mAh. Είναι πιθανό να είναι προ-φορτωμένο με Android 13 OS και ColorOS 13 στην κινεζική αγορά. Για ασφάλεια, το Ace 2 θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Στην κινεζική αγορά, το OnePlus Ace 2 αναμένεται να ανταγωνιστεί τα Realme GT Neo 4, iQOO Neo 7 Racing Edition και Redmi K60 Pro.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...