Jump to content

Samsung: Έτοιμη να κάνει το Galaxy S23 ακόμη πιο ανταγωνιστικό


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μια εσωτερική συνάντηση με το τμήμα εμπειρίας συσκευών της Samsung, ο αντιπρόεδρος Han Jong-hee φέρεται να είπε στο τμήμα “να σκεφτεί τρόπους για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των smartphones χωρίς να παρασυρθεί σε μείωση του κόστους”, σύμφωνα με μια έκθεση της Hankyung.

Αυτά τα σχόλια αντικατοπτρίζουν τη νέα κατεύθυνση της εταιρείας να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση ενός πιο ανταγωνιστικού προϊόντος, κάτι που αποτελεί μια μετατόπιση από την προηγούμενη στρατηγική της προσανατολισμένη στην κερδοφορία. Ουσιαστικά, αυτό που λέει είναι ότι δεν φείδεται εξόδων για την κατασκευή ενός καλύτερου προϊόντος. Αυτή η κίνηση έχει στόχο να ξεκινήσουν εκ νέου έναν αγωνία απευθείας με Apple και να βοηθήσει την εταιρεία να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής.

Ο Jong-hee θέλει η εταιρεία του να σταματήσει να μιμείται αυτό που κάνουν οι αντίπαλοι από την Κίνα, όπως η συνεχής δημιουργία τηλεφώνων με ασυνεπή σχέδια και χαρακτηριστικά.

Αυτή η νέα στρατηγική αναμένεται να ξεκινήσει το 2023 και θα επιτρέψει στην εταιρεία να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στη δημιουργία τηλεφώνων που τους επιτρέπουν να ανταγωνίζονται καλύτερα τον έναν και μοναδικό αληθινό αντίπαλό τους. Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αναμένεται ότι η σειρά Galaxy S23 θα έχει το chip Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα από τα πρώτα βήματα προς τη δημιουργία ενός πιο ανταγωνιστικού τηλεφώνου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...