Jump to content

Ένα όμορφο OnePlus 10T Marvel Edition εμφανίζεται... στην Ινδία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν μια τάση που ήρθε για να μείνει θα χαρακτηρίζαμε την συνήθεια των κατασκευαστών να διαθέτουν αποκλειστικά πακέτο smartphones με ειδικές εκδόσεις! Μια τέτοια περίπτωση θα αποτελέσει και το OnePlus 10T. Ένα περίεργο αντικείμενο εμφανίστηκε στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Disney India. Συγκεκριμένα, ένα πακέτο με θέμα τη Marvel περιλαμβάνει μια ειδική έκδοση του OnePlus 10T . Η ίδια η συσκευή διατίθεται στην ανώτερη διαμόρφωση της (16GB/256GB), αν και με το τυπικό φινίρισμα Moonstone. Ωστόσο, υπάρχει μια σειρά από αποκλειστικά κομμάτια εμπορευμάτων παράλληλα με το ίδιο το smartphone.

Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνεται μια θήκη που οπτικά δείχνει να είναι εμπνευσμένη από το κοστούμι του Iron Man, μια pop υποδοχή με το σχέδιο της ασπίδας του Captain America και μια βάση με τη μάσκα του Black Panther. Παίρνετε τρεις χαρακτήρες Avenger (και έναν φορτιστή) στο κουτί.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το πακέτο είναι ότι κοστίζει περίπου όσο ένα κανονικό OnePlus 10T (δηλαδή περίπου $670). Αυτό κάνει την ειδική έκδοση 10T, όχι μόνο αποκλειστική, αλλά και προσιτή.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της OnePlus με τη Marvel. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, πως και παλιότερα οι εταιρείες συνεργάστηκαν για να παράγουν το OnePlus 6 Marvel Avengers Edition.

Το OnePlus 10T Marvel Edition είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά στην Ινδία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το bundle θα κάνει το ντεμπούτο του διεθνώς. Τουλάχιστον, έχουμε το OnePlus 11 να περιμένουμε με ανυπομονησία.
[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...