Jump to content

O Musk καταργεί τα "Twitter for iPhone" και "Twitter for Android"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθ΄ όλη την διάρκεια λειτουργίας του, δεν θυμόμαστε ποτέ ξανά να υπέστη τόσες απανωτές αλλαγές το Twitter σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όμως από τότε που ανέλαβε ο νέος ιδιοκτήτης Elon Musk, κάθε εβδομάδα έχουμε και μία τουλάχιστον σημαντική αλλαγή.

Η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων για πολλούς λόγους, μερικοί από αυτούς περιλαμβάνουν την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, την αφαίρεση παροχών και τη διαδικασία εκκίνησης έως επανεκκίνησης του Twitter Blue. Το Twitter του Musk έχει αφαιρέσει επίσης ορισμένες λειτουργίες που κρίθηκαν περιττές ή όχι τόσο χρήσιμες. Σήμερα, η εταιρεία έχει αφαιρέσει μια δυνατότητα που θα μπορούσε να κάνει χαρούμενους τους υποστηρικτές του Android. Το Twitter έχει αφαιρέσει τη λειτουργία ετικέτας συσκευής από την πλατφόρμα του.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα γνωρίζουν πλέον εάν ένα tweet έγινε από συσκευή Android ή iPhone. Βασικά, η ετικέτα “Twitter για iPhone” και “Twitter για Android” κάτω από κάθε tweet έχει φύγει (προς το παρόν). Ο Musk επιβεβαίωσε την είδηση ​​και έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter “Hallelujah”.

Η κίνηση είναι μέρος του σχεδίου “εξουσία στον λαό” που ανακοίνωσε ο Musk λίγες μέρες αφότου ανέλαβε το Twitter.

Ο νέος ιδιοκτήτες είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η εταιρεία θα σταματήσει πολλές μικροϋπηρεσίες, οι οποίες περιελάμβαναν ετικέτες συσκευών. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δήλωσε ότι η δυνατότητα δεν κάνει τίποτα άλλο παρά σπαταλά χώρο στην οθόνη πολλών συσκευών.

Αρκετές φορές εταιρείες τηλεφώνων Android έχουν πιαστεί να χρησιμοποιούν ένα iPhone για να κάνουν μια ανάρτηση στο Twitter. Η “αστυνομία του Twitter” (ένας όρος που διαδόθηκε από τον YouTuber Marques Brownlee, γνωστός και ως MKBHD) έπιασε στα χέρια εταιρείες Android λόγω της λειτουργίας ετικετών συσκευών και πρόκειται για κατασκευαστές όπως Samsung, Huawei και Google.

Οι αναρτήσεις έγιναν viral, όχι λόγω του περιεχομένου, αλλά επειδή τα tweets έγιναν με χρήση iPhone. Η Huawei φέρεται να τιμώρησε υπαλλήλους για την γκάφα.

 [via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...