Jump to content

Μια πρώτη ματιά στο Realme GT Neo 5


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μίλια μακριά θα απέχουν πολλοί αντίπαλοι του επερχόμενου Realme GT Neo 5 όσον αφορά το θέμα ενσύρματης φόρτισης, καθώς οι φήμες μέχρι στιγμές θέλουν το νέο μοντέλο να κατέχει ρεκόρ σε αυτό τον τομέα με ισχύ έως 240W! Αν παράλληλα αναρωτιόσαστε για το πώς θα μοιάζει ένα τέτοιο τηλέφωνο, είστε τυχεροί γιατί έχουμε την πρώτη εικόνα που διέρρευσε και υποτίθεται ότι απεικονίζει το GT Neo 5.

Προς το παρόν μπορούμε μόνο να ρίξουμε μια ματιά στην πλάτη του και διακρίνουμε ένα υπο-πλαίσιο κάμερας που είναι εμπνευσμένο από την vivo (ή πιθανόν και από την Poco)! Α, και ενώ υπάρχουν δύο κύκλοι εκεί μέσα, ο κάτω στεγάζει στην πραγματικότητα δύο αισθητήρες.

Υπάρχει επίσης κάτι που μοιάζει με τετραπλό LED φλας και το υποχρεωτικό άσκοπο κείμενο που συνοδεύει το όλο σετ της πίσω κάμερας. Αυτή τη φορά έχουμε “MATRIX AI CAMERA”.

Το κουμπί on/off βρίσκεται στα δεξιά, ενώ τα πλήκτρα έντασης δεν φαίνονται πουθενά, κάτι που είναι φυσιολογικό για τη Realme (και την Oppo), καθώς βρίσκονται στην άλλη πλευρά. Αν και αυτή είναι η λευκή επανάληψη του GT Neo 5, είμαστε σίγουροι ότι θα προσφερθούν και άλλες αποχρώσεις. Το GT Neo 3 , ο προκάτοχός του, ήρθε επίσης σε μαύρο, μπλε και σε μια ειδική έκδοση Naruto.

Το Realme GT Neo 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: αυτή με φόρτιση 240 W που φέρεται να τροφοδοτείται από μια υποχρονισμένη έκδοση του chipset Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm, ενώ το άλλο μοντέλο θα έχει φόρτιση 150 W και το MediaTek Dimensity 8200 SoC.

Όσον αφορά την κάμερα, προφανώς εξετάζουμε έναν κύριο αισθητήρα 50 MP με OIS, έναν υπερ-ευρυγώνιο αισθητήρα 8 MP και έναν διακοσμητικό αισθητήρα 2 MP macro ή ανίχνευσης βάθους. Τις selfies πρόκειται να διαχειρίζεται  ένας αισθητήρας 16 MP, αν οι φήμες ισχύουν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...