Jump to content

Το αφεντικό του Netflix εξηγεί γιατί οι δημοφιλείς εκπομπές συνεχίζουν να ακυρώνονται


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αφεντικό του Netflix, ο Peter Friedlander, ξεκαθάρισε μερικά ζητήματα περί των ακυρώσεων δημοφιλών εκπομπών από την υπηρεσία streaming. 

Το Netflix συνεχίζει να σπάει ρεκόρ τηλεθέασης με επιτυχημένες εκπομπές όπως το Stranger Things και το The Sandman.

Η πιστή τηλεοπτική προσαρμογή των αγαπημένων κόμικ του Gaiman από τον Sandman αποδείχθηκε επίσης μεγάλη επιτυχία στο κοινό παρά την αρχική αντίδραση στις επιλογές του casting. Πιο πρόσφατα, την Τετάρτη είχαμε ιδιαίτερα υψηλούς επαίνους, γεγονός που οδηγεί σε ελπίδες για μια δεύτερη σεζόν στο εγγύς μέλλον.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλά παράπονα ότι η υπηρεσία ακυρώνει δημοφιλής εκπομπές απότομα.  Αυτό το τρομακτικό τσεκούρι ακύρωσης εξακολουθεί να φαίνεται μεγάλο σε πολλά δημοφιλή σόου,και τώρα, ένας από τους βασικούς εκπορσώπους της εταιρείας έχει μπει στην διαδικασία να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Variety, ο επικεφαλής της σειράς σεναρίων του Netflix στις ΗΠΑ και τον Καναδά, Peter Friedlander, έριξε λίγο φως στην ασυνεπή ακύρωση εκπομπών streaming από την υπηρεσία.

Ο Friedlander ρωτήθηκε γιατί αρκετές από τις δημοφιλείς νέες εκπομπές που ακυρώθηκαν το 2022 είχαν αυτή τη μοίρα, με το First Kill και το Fate: The Winx Saga να έχουν καταργηθεί παρά τις εμφανίσεις πολλών εβδομάδων στην εβδομαδιαία λίστα Top 10 της υπηρεσίας.

Ο Friedlander τόνισε ότι “οι ακυρώσεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς” , επειδή όλοι στο Netflix αισθάνονται «παθιασμένοι» με το περιεχόμενο του γίγαντα του streaming.

Παρόλα αυτά, ο Friedlander επέμενε πως αυτό είναι “μέρος της δουλειάς” και ήταν “μέρος της επιχείρησής μας για πάντα”, αν και η υπηρεσία θα μπορούσε να αλλάξει αυτές τις πρακτικές στο μέλλον.

Ακόμη, ο ίδιος Friedlander διευκρίνισε επίσης ότι το Top 10 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για “τα άτομα να βρίσκουν εκπομπές, να ανακαλύπτουν εκπομπές, [και] να μιλάνε για εκπομπές” , αλλά δεν λαμβάνει υπόψη τις αποφάσεις σε επίπεδο συμβουλίων:

“Πιστεύω ότι το Top 10 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους να βρίσκουν εκπομπές, να ανακαλύπτουν εκπομπές, να μιλάνε για εκπομπές και επίσης σας βοηθά να παρακολουθήσετε. Το Top 10 λειτουργεί πραγματικά με αυτόν τον τρόπο και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μιλά για τη δημοτικότητα αυτή την δεδομένη στιγμή και εμείς τότε πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας”

Αντίθετα, ο Friedlander αποκάλυψε ότι το Netflix εξετάζει τη μακροπρόθεσμη ζωή αυτών των εκπομπών και λαμβάνει αποφάσεις για το μέλλον τους με βάση αυτές τις εκτιμήσεις και όχι την απόδοση της σειράς στο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας της.

Ο Friedlander έδωσε λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το τι επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτών των αποφάσεων, αφήνοντας τους fans να αναρωτιούνται ακόμα τι μπορεί να σώσει το αγαπημένο τους σόου από το τρομερό τσεκούρι του γίγαντα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...