Jump to content

Διέρρευσαν λεπτομέρειες της σειράς Huawei P60 και Mate 60


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάχιστο είναι το χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Huawei Mate 50, όμως ήδη εντοπίστηκαν πληροφορίες σχετικά με τον διάδοχο που αναμένεται να φτάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023. Ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι η σειρά Huawei Mate 60 θα είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Qualcomm και θα προσφέρει μόνο συνδεσιμότητα 4G. Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Huawei P60 έχουν επίσης αποκαλυφθεί.

Ο leaker @RODENT950 ισχυρίζεται ότι τα Huawei P60 και Mate 60 Series θα τροφοδοτούνται από chipset της Qualcomm. Η σειρά P60, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του επόμενου έτους, αναφέρεται ότι θα διαθέτει chipset Snapdragon 8+ Gen 1 4G. Ο ίδιος χρήστης προτείνει περαιτέρω ότι η σειρά P60 θα εισέλθει σύντομα στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.

Επιπλέον, η σειρά Mate 60 λέγεται ότι είναι εξοπλισμένη με ένα chipset με αριθμό μοντέλου SM8525, το οποίο είναι πιθανότατα η έκδοση μόνο για 4G του Snapdragon 8 Gen 2. Όπως αναφέρθηκε, η σειρά Mate 60 δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Μια πρόσφατη αναφορά αποκάλυψε τις προδιαγραφές και τη σχεδίαση του vanilla Huawei P60. Το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να διαθέτει φακό μεταβλητού διαφράγματος που πρωτοπαρουσιάστηκε με το μοντέλο Mate 50. Θα μπορούσε να συνοδεύεται από αναβαθμισμένο αισθητήρα τηλεφακού 64MP.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής θα μπορούσε να φιλοξενήσει διπλές κάμερες selfie, οι οποίες θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού. Στο πίσω μέρος, το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει τις ίδιες διπλές κυκλικές μονάδες, όπου επάνω τοποθετούνται δύο μεγάλοι αισθητήρες και το κάτω έχει ένα LED φλας και άλλη μία κάμερα.

Η σειρά P60 θα μπορούσε να περιλαμβάνει περισσότερα smartphone, αλλά δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες για αυτά. Η Huawei δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σειρά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...