Jump to content

Το iPhone 15 Ultra θα είναι πολύ πιο ακριβό!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και οι συσκευές της Apple δεν ήταν ποτέ προσιτές, οι φήμες προμηνύουν ότι το επόμενο smartphone της εταιρείας θα εμπίπτει στην κατηγορία προϊόντων πολυτελείας, ειδικά το iPhone 15 Ultra που μπορεί να αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο Pro Max.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η απότομη αύξηση του κόστους των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων θα συμβάλει σε σημαντική αύξηση της τιμής των ηλεκτρονικών συσκευών τους επόμενους μήνες. Όπως γνωρίζουμε, η Apple θα αυξήσει ξανά το κόστος των συσκευών της το 2023. Το iPhone 15 Ultra θα έχει βασική τιμή μεταξύ $1199 και $1299, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Howtoisolve. Οι τιμές για αυτά τα προϊόντα διαφέρουν αισθητά μεταξύ 9 και 18% από εκείνες για το τρέχον iPhone 14 Pro Max.

Μια αναφορά για την παραλλαγή Ultra iPhone, η οποία δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη, μας βάζει σε σκέψεις για το εάν η Apple αποφασίσει να αλλάξει τα ονόματα των προϊόντων της για άλλη φορά ή μήπως η εταιρεία Cupertino αποφάσισε να επεκτείνει την επιλογή της με ένα ολοκαίνουργιο, πολύ πιο προηγμένο μοντέλο; Αν και κανείς δεν είναι σίγουρος ακόμα, η φήμη για άνοδο της τιμής είναι ακόμα πολύ πιθανή.

Η Apple δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για την αύξηση της τιμής του iPhone. Είναι αλήθεια ότι όλα θα κοστίσουν περισσότερο δεδομένου του τρέχοντος οικονομικού κλίματος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η αύξηση των τιμών των smartphones υψηλής τεχνολογίας στο σύνολό της είναι φυσική, αν σκεφτούμε ότι η εταιρεία θέλει τα προϊόντα της να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό με ακόμη πιο σκληρά εξαρτήματα όπως το τιτάνιο.

Ένα τελευταίο σημαντικό νέο είναι πως η Apple σκέφτεται να προσφέρει το iPhone 15 Ultra μόνο σε ένα χρώμα που παραπέμπει στο χρώμα του Apple Watch Ultra. Καμία από τις πηγές δεν έχει δει κανένα άλλο χρώμα εκτός από εκείνο που φέρει και το Apple Watch Ultra, οπότε δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα είναι το μόνο χρώμα που θα προσφερθεί τον Σεπτέμβριο ή αν θα υπάρχουν και άλλα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...