Jump to content

Αργό το ποσοστό υιοθέτησης του iOS 16 που φθάνει το 69%


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ύστερα από την συλλογή δεδομένων από περίπου 3.472.258.507 εγγραφές, η εταιρεία λογισμικού αναλυτών προϊόντων Mixpanel αποκαλύπτει ότι έως τις 5 Δεκεμβρίου, περίπου το 69,45% των χρηστών iPhone παγκοσμίως έχουν μεταβεί στο iOS 16, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στο έπος ενημέρωσης iOS.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το σημείο καμπής της διαφοράς υιοθέτησης μεταξύ iOS 15 και iOS 16 ήταν μεταξύ 7 Νοεμβρίου και 14 Νοεμβρίου και έκτοτε το iOS 16 απολαμβάνει μια σταθερή αύξηση στο ποσοστό υιοθέτησής του. Επί του παρόντος, το iOS 16 βρίσκεται σχεδόν στο 70% όλων των iPhone, ενώ το iOS 15 εξακολουθεί να εκτελείται σε περίπου 24,5% όλων των iPhone. Το 6,14% όλων των τηλεφώνων της Apple εξακολουθούν να εκτελούν μια παλαιότερη έκδοση του iOS, λέει η ομάδα του Mixpanel.
Μετά από ένα γρήγορο ποσοστό υιοθέτησης μετά την άμεση κυκλοφορία του στις 12 Σεπτεμβρίου, το iOS 16 στην πραγματικότητα επιβράδυνε τα πράγματα καθώς οι χρήστες φαινομενικά δεν ήθελαν να ενημερώσουν τα τηλέφωνά τους. Πράγματι, την περίοδο μεταξύ 19 Σεπτεμβρίου και 7 Νοεμβρίου, το iOS 16 είχε μια μάλλον αργή άνοδο και αυξήθηκε μόνο από 27% σε 44%.
Συγκρίνοντας το iOS 16 με τα προηγούμενα ποσοστά υιοθέτησης iOS, είναι σχεδόν παρόμοιο με το πόσο γρήγορα το iOS 15 βρήκε το δρόμο του στις συσκευές των χρηστών, αλλά πολύ πιο αργό από το iOS 14, το οποίο βρέθηκε σε σχεδόν 80% των iPhone για την αντίστοιχη χρονική περίοδο πίσω το 2020.
Πολλοί επιλέγουν να περιμένουν να δουν εάν η τελευταία έκδοση ενός λειτουργικού συστήματος θα είναι αρκετά σταθερή και θα στερείται σοβαρών σφαλμάτων και ελαττωμάτων, ακόμη και παρά τις πολλές βελτιώσεις εξατομίκευσης που εισάγονται με το iOS 16. Αναμφίβολα, πολλοί έχουν αναβάλει την ενημέρωση για όσο χρόνο μπορούν , περιμένοντας θετικά σχόλια από τους φίλους και τους συνομηλίκους τους.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...