Jump to content

ιστορικο αναζητησεων safari high sierra imac


dreamer12
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβλεπα μουσικα βιντεακια στο youtube και φυσικα αριστερα ο safari high sierra imac εχει ενα ταμπ που κραταει το ιστορικο για οσους ξερουν..κατα λαθος πηγα να σβησω ιστορικο μια αλλης μερας και εσβησα της μερας που ηθελα να κρατησω για να τα ξαναδω..εκει υπηρχε ενας καλιτεχνης οχι πολυ γνωστος,πρωτη φορα τον ανακαλυψα,που σβηστηκε μαζι με τα αλλα βιντεακια τα οποια επειδη ηταν απο γνωστα συγκροτηματα τα θυμηθηκα ολα,εκτος απο αυτον τον καλιτεχνη..η ερωτηση μου ειναι η εξης:

χωρις να χρησιμοποιησω καποια εφαρμογη εκτος τους os μπορω μεσα απο τα αρχεια αναζητησεων  του youtube σε καποιο φακελλο ,αν υπαρχουν βεβαια,να παω να δω αυτη την συγκεκριμενη αναζητηση? διαβασα οτι κραταει αρχειο αναζητησεων για οφλαιν αναζητηση και προβολη.αν γνωριζετε που ειναι μπορειτε να μου πειτε πως παω?

δευτερη λυση ειναι οτι κραταει εναν φακελλο history.dbμεσα στον οποιο βρισκοντια ολες οι αναζητησεις ιστορικου αλλα αυτος δεν ανοιγει αποτι εψαξα με καποια ηδη εφαρμογη του os παρα μονο με εκτος,τρτη εφαρμογη δλδ. εκτος αν καποιος γνωριζει καποιο τροπο να με οδηγησει να το διαβασω αυτον τον φακελο χωρις τριτη εφαρμογη..

υπαρχει καποιος απο τους 2 τροπους?

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...