Jump to content

H Apple μπαίνει στην αγορά των foldables


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού έδωσαν μια μικρή ανάσα φρεσκάδας σε μια συχνά στάσιμη αγορά με τα λανσαρίσματα τους, οι πτυσσόμενες συσκευές αντιπροσωπεύουν μια πλέον ενοποιημένη κατηγορία στον τομέα της τεχνολογίας και ήδη εταιρείες όπως η Samsung, η Oppo, η Huawei, η Lenovo και η Asus έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά! Τώρα προσθέστε σε αυτή την λίστα και το όνομα της Apple  σύμφωνα με ορισμένες φήμες.

Ο γίγαντας του Cupertino, που κάποτε θεωρούταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την τεχνολογική καινοτομία, τα τελευταία χρόνια προτίμησε να εγκαταλείψει την προσέγγιση της πρώτης κυκλοφορίας προς όφελος μιας πιο συντηρητικής στάσης, επιλέγοντας να τελειοποιήσει τις δημιουργίες του αντί να στρεβλώσει την εμπειρία του χρήστη προκειμένου να υιοθετήσει την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία πριν από τους αντιπάλους.

Η Apple αναπτύσσει έναν αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή MacBook 20 ιντσών, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το 2025. Αυτό ανέφερε η ειδησεογραφική πηγή The Elec.

Σημειώστε ότι το έργο ενός αναδιπλούμενου MacBook με ευέλικτη οθόνη 20,25 ιντσών βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Όταν διπλωθεί, η συσκευή θα προσφέρει οθόνη 15,3 ιντσών.

Ακόμη, λέγεται ότι η Apple σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει το πρώτο iPad με οθόνη OLED το 2024 και το 2025 μια αναδιπλούμενη συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει ως εναλλακτική λύση στο συμπαγές tablet iPad mini.

Αυτή τη στιγμή στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά μοντέλα με ευέλικτες οθόνες. Έτσι, το 2020, η Lenovo κυκλοφόρησε το X1 Fold, το οποίο ήταν ο πρώτος φορητός υπολογιστής με αναδιπλούμενη οθόνη. Ένα νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο το 2022. Προσφέρει οθόνη 16,3 ιντσών όταν ξεδιπλώνεται και οθόνη 12 ιντσών όταν χρησιμοποιείται ως φορητός υπολογιστής. Παρόμοιες συσκευές έχουν γίνει διαθέσιμες και από την Asus.

Επιπλέον, η Asus νωρίτερα φέτος παρουσίασε το Zenbook 17 Fold. Διαθέτει οθόνη 17,3 ιντσών όταν ανοίγει και πάνελ 12,5 ιντσών όταν αναδιπλώνεται σε λειτουργία φορητού υπολογιστή.
Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η Apple θα καθυστερήσει πολύ στο πτυσσόμενο πάρτι από εταιρείες όπως η Samsung. Ωστόσο, περιμένουμε πώς ένα μελλοντικό αναδιπλούμενο μοντέλο από την Apple θα είναι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...