Jump to content

Tecno Phantom X2 Pro: Με Dimensity 9000 και αναδιπλούμενη κάμερα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό της διαδικτυακό σεμινάριο με εκλεκτούς καλεσμένους πραγματοποίησε η Tecno πριν μερικές εβδομάδες, με απώτερο σκοπό να προωθήσει μια νέα τους ναυαρχίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεδιάσκεψης, η εταιρεία έκανε το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου με Dimensity 9000. Τώρα, η εταιρεία αποσύρει τη συσκευή και στην πραγματικότητα, έχουμε δύο ναυαρχίδες αντί για μία! Τα Tecno Phantom X2 και Tecno Phantom X2 Pro είναι σίγουρα πολύ αξιόλογες συμμετοχές όσον αφορά τις premium προτάσεις. Εκτός από το high-end SoC των 4nm, η έκδοση Pro φέρνει επίσης την πρώτη αναδιπλούμενη κάμερα πορτρέτου.

Και οι δύο ναυαρχίδες συνοδεύονται από το εξαιρετικό Dimensity 9000 SoC που φέρνει πυρήνες Cortex-X2, A710 και A510 και μια ισχυρή GPU Mali-G710 MC10. Είναι ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με το αρχικό Phantom X. Αυτή δεν είναι η μόνη πρόοδος, οι δύο συσκευές διαθέτουν επίσης το πρότυπο RAM LPDDR5X. Το vanilla έχει 8 GB \RAM, ενώ το Tecno Phantom X2 Pro διαθέτει 12 GB μνήμης RAM. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν έως και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.

Τα Tecno Phantom X2 και X3 Pro διαθέτουν πάνελ AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Οι συσκευές έχουν Gorilla Glass Victus, το οποίο είναι επίσης ένα premium στοιχείο. Όσον αφορά τη σχεδίαση, οι δύο συσκευές έχουν καμπύλες οθόνες με κεντραρισμένη εγκοπή. Επίσης, φέρουν μπαταρίες 5.160 mAh με γρήγορη φόρτιση 45 W.

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία φωτογραφικών λήψεων, φροντίζει ένα πανίσχυρο σύστημα κάμερας. Εδώ να σταθούμε και να πούμε πως σχεδιαστικά το πίσω μέρος ξεχωρίζει κατά πολύ ανάμεσα στην έκδοση vanila και Tecno Phantom X2 Pro. Έχουν ένα τεράστιο υπο-πλαίσιο για να περιλαμβάνει τις κάμερες, δηλ. το συνηθισμένο τετράγωνο island που τείνει να κάθεται στο επάνω αριστερό μέρος του πίσω μέρους. Ωστόσο, σε αυτά τα τηλέφωνα, το υπο-πλαίσιο έχει μεταφερθεί στο κέντρο. Το μοντέλο Pro έχει ένα διακοσμητικό δακτύλιο γύρω από τον αναδιπλούμενο φακό πορτρέτου.

Το τυπικό Tecno Phantom X2 έχει την ίδια κάμερα 12 MP ultrawide/macro. Ο τελευταίος αισθητήρας είναι μια απλή μονάδα βάθους 2 MP και ο φακός πορτρέτου απουσιάζει. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν κάμερες selfie 32 MP στην οπή.

Χρωματικά, το Tecno Phantom X2 Pro κατά αποκλειστικότητα κυκλοφορεί στο πορτοκαλί χρώμα Mars που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα πλαστικά στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης ένα Stardust Grey. Η απλή έκδοση,  παίρνει το Stardust Grey και το Moonlight Silver χρώμα.

Το δίδυμο Tecno δεν είναι φθηνό, αλλά και πάλι, όλη αυτή η τεχνολογία που χρησιμοποιείται εδώ έχει ένα τίμημα. Στην Σαουδική Αραβία, το Tecno Phantom X2 Pro κοστίζει 2.700 SAR (720$/685€/59.000 ₹), ενώ το Phantom X2 Pro κοστίζει 3.500 SAR (930$/885€/76.700 ₹).

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...