Jump to content

Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε το No1 Google search για το 2022!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μήνας Δεκέμβριος σηματοδοτεί το τέλος μιας χρονιάς και η Google δημοσίευσε σήμερα την ετήσια λίστα της με τις πιο συχνές αναζητήσεις παγκοσμίως για το 2022. Στην κορυφή της λίστας με τις δημοφιλείς λέξεις για το τρέχον έτος ήταν το Wordle. Είναι ένα παιχνίδι λέξεων που δημιουργήθηκε από τον Josh Wardle, ο οποίος το πούλησε στους New York Times για ένα επταψήφιο ποσό. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τη λέξη της ημέρας που αποτελείται από πέντε γράμματα και έχουν συνολικά έξι προσπάθειες. Υπήρχαν 90 άτομα που έπαιζαν το παιχνίδι την 1η Νοεμβρίου 2021 και τώρα πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παίζουν καθημερινά το Wordle.
Το άτομο με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google φέτος ήταν ο Johnny Depp
Στις διάφορες αναζητήσεις του παγκόσμιου κοινού, υπήρξαν μερικές κορυφαίες προσωπικότητες που ο κόσμος έψαξε περισσότερο για αυτούς στο Google για το 2022 και πρώτος στην λίστα ήταν ο Johnny Depp, μετά ακολουθούν Will Smith,Vladimir Putin και Chris Rock
Οι κορυφαίες ειδήσεις που ξεχώρισαν στο Google για το 2022 φέρουν στην κορυφή την Ουκρανία καθώς συνέχισε να μάχεται με τη Ρωσία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν η δεύτερη σημαντικότερη είδηση της χρονιάς, ενώ η υπόθεση των Lottery Results και ο ιός Monkeypox απασχόλησαν ιδιαίτερα τον Τύπο.
Στα μακάβρια, δηλαδή στους θανάτους που αναζητήθηκαν φέτος στο google είχαμε τον θάνατο της Queen Elizabeth στην κορυφή, ακολουθούμενο από τον θάνατο της βασίλισσας της Αμερικής, Betty White. Η σταρ της τηλεόρασης πέθανε στις 31 Δεκεμβρίου 2021 σε ηλικία 99 ετών. Ο θάνατος της ηθοποιού Anne Heche τράβηξε επίσης την προσοχή των χρηστών της Google και ο θάνατός της ήταν ο τρίτος θάνατος που αναζητήθηκε περισσότερο στο google παγκοσμίως φέτος.
Ο θάνατος του Heche ακολουθήθηκε στη λίστα με τους περισσότερους θανάτους που αναζητήθηκαν στο Google από τον απροσδόκητο θάνατο του μπαμπά της Αμερικής, Bob Saget.
 
Όσον αφορά τις τηλεοπτικές εκπομπές με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google παγκοσμίως το 2022 περιείχαν την Euphoria στην κορυφή με το House of the Dragon στη συνέχεια. Οι Moon Knight, The Watcher και Inventing Anna ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.
Και οι πέντε κορυφαίες ταινίες που αναζητήθηκαν στο Google φέτος ήταν οι Thor: Love and Thunder, Black Adam, Top Gun: Maverick, The Batman και Encanto.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...