Jump to content

Ριζοσπαστική σχεδίαση για τα Oppo Find X6 και X6 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγάλες ανατροπές προβλέπονται με την άφιξη των νέων Find X6 και Find X6 Pro, δύο νέων high-end smartphone της Oppo που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2023. Το τελευταίο θα επωφεληθεί από ένα σχεδιαστικό και τεχνικό σύνολο που διαφέρουν σημαντικά από αυτά της προηγούμενης γενιάς.

Τα Find X5 και X5 Pro δημιούργησαν μια θετικότατη εντύπωση στην αρχή της χρονιάς, κυρίως λόγω της υψηλής τους απόδοσης καθώς και της εξαιρετικά ελκυστικής εμφάνισής τους. Με τα επερχόμενα smartphone Find X6 και X6 Pro, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2023, η Oppo μάλλον επέλεξε να αλλάξει τη σχεδίαση των συσκευών της.

Μάλιστα, ο χρήστης με το ψευδώνυμο Digital Chat Station διέρρευσε ένα γραφικό του νέου σχεδιασμού smartphone υψηλής τεχνολογίας στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo. Τα Find X6 και X6 Pro δεν θα έχουν πλέον ένα τετράγωνο πλαίσιο κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Αντίθετα, θα έχει μια μεγάλη κυκλική μονάδα κάμερας στο πίσω μέρος το 2023.

Τα δύο renders των smartphones που βλέπετε παραπάνω δημιουργήθηκαν από τον Ιάπωνα σχεδιαστή @SPinfoJP χρησιμοποιώντας τη διάταξη που προτείνει ο Digital Chat Station. Το πλάτος του smartphone καταλαμβάνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την κυκλική μονάδα κάμερας. Αυτό είναι κρίσιμο αφού η Oppo θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τεράστιους αισθητήρες φωτογραφίας.

Η νέα γενιά smartphone της Oppo θα έχει τρεις τεράστιους αισθητήρες, ενώ τα Xiaomi 13 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra και Vivo X90 Pro+ βασίζονται όλα σε μια ρύθμιση φωτογραφιών με 4 κάμερες. Ως εκ τούτου, η Oppo αλλάζει την προσέγγισή της.

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Xiaomi 13 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, θα συνοδεύεται από έναν κύριο αισθητήρα IMX989 50 MP 1 ιντσών, όπως ακριβώς τα Xiaomi 12S Ultra και Vivo X90 Pro+. Μαζί με αυτό, θα υπήρχε μια τρίτη κάμερα περισκοπίου 50 MP IMX890 και οπτικό ζουμ 2,7X + αισθητήρα υπερευρυγώνιας γωνίας 50 MP IMX890 1/1,56 ιντσών.

Το Find X6 θα πρέπει να αρκείται σε μικρότερους αισθητήρες στο άκρο του: περισκόπιο 50 MP IMX890, αισθητήρας εξαιρετικά ευρείας γωνίας Samsung JN1 50 MP και θα υπάρχει μια κύρια κάμερα 50 MP IMX890.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...