Jump to content

Το Twitter Blue θα κοστίζει 11 $/μήνα εάν έχετε iPhone!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανατιμολόγηση έκανε τον περασμένο μήνα το Twitter και κυκλοφόρησε μια τιμή συνδρομής των 8 $/μήνα για το Twitter Blue που περιελάμβανε ένα μπλε, επαληθευμένο σημάδι επιλογής. Αυτό συνέβη λίγο πριν οι νέες συνδρομές στο Twitter Blue ανασταλούν αφού οι χρήστες έκαναν αμέσως κατάχρηση της ψευδούς επαλήθευσης και εμφανίστηκαν ψευδώς ως δημόσια πρόσωπα και εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια της παύσης του Twitter Blue, ο Musk επιτέθηκε στην Apple επειδή δεν διαφημιζόταν πλέον στην πλατφόρμα και έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει τον “μυστικό φόρο 30%” της Apple που νόμιζε ότι ήταν μυστικό για κάποιο λόγο. Τώρα, σε μια νέα αναφορά από το The Information, λέει πως το Twitter οριστικοποιεί τη νέα του τιμολόγηση για το Twitter Blue.

Το Twitter Blue θα κοστίζει 7 $/μήνα εάν εγγραφείτε μέσω web. Ωστόσο, εάν εγγραφείτε μέσω iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter, θα σας κοστίσει 11 $/μήνα. Αυτή η υψηλότερη τιμή θα αντισταθμίσει το τέλος 30% της Apple για την αποδοχή πληρωμών μέσω της πλατφόρμας της Apple. Υπάρχει ιστορικό άλλων υπηρεσιών που βασίζονται σε συνδρομές που προσπαθούν να παρακάμψουν αυτόν τον φόρο. Η διαφορά τιμής είναι πιθανό να ενθαρρύνει τους πελάτες να εγγραφούν μέσω του web.

Αμέσως μετά την αρχική διαμάχη του Musk σχετικά με το τέλος εφαρμογής 30%, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Elon και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook συναντήθηκαν στο Apple Park και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε μια “παρεξήγηση” σχετικά με την υποτιθέμενη απόσυρση του Twitter από το App Store.

Το Twitter Blue αναμένεται να κυκλοφορήσει ξανά την ερχόμενη Παρασκευή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...