Jump to content

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές αξεσουάρ με το Xiaomi 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μικρή παράταση που δόθηκε για την ανάδειξη του Xiaomi 13 μετά την πρόσφατη αναβολή παρουσίασής του την 1η Δεκεμβρίου, επέτρεψε στους κατασκευαστές αξεσουάρ να προσαρμόσουν καλύτερα την παραγωγή τους. Το θέμα είναι ότι ο πρωταγωνιστής της κινεζικής εταιρείας θα έχει το στενότερο πλαίσιο ever, στα 1,61 χλστ. Ακόμη και το “πηγούνι” του θα είναι 1,81 χιλιοστά, με αποτέλεσμα να φαίνεται καλύτερο από του iPhone 14, όμως την ίδια στιγμή  ένας τέτοιος σχεδιασμός οδηγεί σε πολλές δυσκολίες. Λόγω του στενού πλαισίου, ο χώρος που απομένει μεταξύ της προστατευτικής θήκης και της οθόνης είναι πολύ μικρός. Έτσι, θα έρχεται σε σύγκρουση με το ενδιάμεσο φιλμ.

Προς το παρόν, πολλά εργοστάσια που ειδικεύονται στην παραγωγή φιλμ με επεξεργασία σκλήρυνσης εργάζονται σε ένα νέο σχέδιο. Εάν η απόσταση από το πλαίσιο είναι πολύ μικρή, το φιλμ θα καταστραφεί και η συνολική εμφάνιση θα επηρεαστεί εάν είναι πολύ φαρδύ.

Όσο για τη στάνταρ έκδοση της σειράς Mi 13, θα έρθει με ευθεία οθόνη και γυαλί 2.5D στο πίσω μέρος. Εάν δεν υπάρχει καμπυλότητα, το τηλέφωνο θα “κόψει” την παλάμη και έτσι το τηλέφωνο θα φαίνεται κομψό, αλλά οι χρήστες δεν θα μπορούν να το κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, η οθόνη των 6,36 ιντσών μας επιτρέπει να αποκαλούμε το τηλέφωνο “μια ναυαρχίδα με μικρή οθόνης”.

Σήμερα, μάθαμε επίσης ότι η γυάλινη έκδοση του τηλεφώνου θα φέρει διαστάσεις 152,8×71,5×7,98 χιλιοστά και ζύγιζε περίπου 189 γραμμάρια. Ταυτόχρονα, η απλή δερμάτινη έκδοση θα έχει διαστάσεις 152,8×71,5×8,1 χιλιοστά και βάρος 185 γραμμάρια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...