RAVEN_ Δημοσιεύτηκε December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2022 (edited) Γεια σας. Εχω ενα xiaomi redmi note 5,τετραετιας. Το κινητο αργοπεθαινει μερα με τη μερα. Χρειαζομαι την βοηθεια σας,για να επιλεξω ενα κινητο συμφωνα με τις αναγκες μου. Δεν ειμαι απαιτητικη. Η χρηση που του κανω μεσα στη μερα ειναι social media messenger viber αρκετο σερφαρισμα, tik tok, you tube, που και που λιγο Spotify και λιγη ομιλια, καμια φωτο στη φυση και κανα βιντεο. ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο,για εμενα,ειναι η μπαταρια.. χρειαζομαι πολυ καλη μπαταρια για να κανω τα παραπανω. Να μη με αφηνει στη μεση της μερας. Μετα να ειναι γρηγορο, και να μη κολλαει.. Γενικα να μη βγαζει προβληματα γιατι τα κραταω 4 χρονια τα κινητα. Μετα η καμερα για φωτογραφιες και κανα βιντεο. τεινω προς μαρκα Samsung η xiaomi τιμη εως 400ε. πανω κατω. Στο skroutz που κοιταζω για samsung ολοι θαβουν τις μπαταριες.. τοσο χαλια ειναι? Να πω οτι το μονο κινητο που αγαπησα,ηταν το Samsung note 3. Απο εκει και μετα,για οικονομικους λογους αλλα και για καλη μπαταρια, ειχα το xiaomi redmi note 5. Edited December 4, 2022 by RAVEN_ Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 A52s 5g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 4, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 21 minutes ago, mol said: A52s 5g σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. κοιταζω στο σκρουτζ για samsung και θαβουν τις μπαταριες.. πιστευεις εχει καλη μπαταρια? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Για αυτά που προσφέρει έχει καλή. Διάβασε το τοπικ του και κρινε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 αλλιώς πας σε xiaomi redmi note 11 pro 5g, 8/128. 1 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 5, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 σας ευχαριστω. μαλλον για το α52sθα παω. λετε να περιμενω το α54? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 Ti info γνωρίζουμε για το α54? Το α53 πάντως είναι "χειρότερο" απ' τον προκάτοχό του (α52) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. December 5, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 12 minutes ago, mol said: Ti info γνωρίζουμε για το α54? Το α53 πάντως είναι "χειρότερο" απ' τον προκάτοχό του (α52) εχει exynos νομιζω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 On 5/12/2022 at 9:19 ΜΜ, RAVEN_ said: εχει exynos νομιζω. Εγω πηρα ενα μεταχειρισμενο redmi note 10 pro 6/128 στα 140 ευρουλακια και το κινητο απο οθονη,μπαταρια,κολληματα κλπ πεταει. Καταπληκτικη συσκευη και για αυτα τα λεφτα τσαμπα Απλα δεν ειναι 5G , so what ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts