Jump to content

Τίμησε και φέτος η Apple την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα στα κόκκινα για την Apple με αφορμή την χθεσινή ημέρα κατά του AIDS και για άλλη μία φορά η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino τονίζει την πολυετή συνεργασία με την RED, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $250.000.000 από το 2006 και προσφέρει επτά νέα Apple Watch Faces με δυνατότητα λήψης (RED).

Από το 2006, οι επιχορηγήσεις που υποστηρίζονται από την Apple έχουν βοηθήσει στην παροχή υποστήριξης σε πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και στη διανομή πάνω από 197 εκατομμύρια τεστ HIV. Έχουν επίσης βοηθήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια οροθετικές μητέρες να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού στα παιδιά τους.

Φέτος διευκρινίζεται πως μέρος των των εσόδων από κάθε αγορά (PRODUCT)RED πηγαίνει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS και του COVID-19. Οι επιλέξιμες συσκευές περιλαμβάνουν πλέον τα iPhone 14 , iPhone 14 Plus, iPhone SE και Apple Watch Series 8, ενώ αξεσουάρ όπως η θήκη σιλικόνης με MagSafe για iPhone 14‌ και iPhone 14 Plus είναι επίσης διαθέσιμα σε κόκκινο.

Μετά την περυσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS με προσαρμοσμένα watchfaces, φέτος, επτά νέα σχέδια για το Apple Watch υπάρχουν διαθέσιμα για λήψη.

Το νέο πακέτο watchfaces συμπληρώνουν νέα λουράκια σε κόκκινο χρώμα: Sport Loop, Sport Band και Braided Solo Loop, σύμφωνα με την Apple. Επισκεφτείτε το apple.com/product-red για να κατεβάσετε τα νέα watchfaces και να δείτε τα προϊόντα PRODUCT(RED) που είναι διαθέσιμα για αγορά από το Apple Store.

Για να αυξηθεί η προβολή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την εξάλειψη του HIV και του AIDS, εκατοντάδες τοποθεσίες λιανικής της Apple Store σηματοδοτούν την ημέρα με νέα βιτρίνα και εκθέσεις προϊόντων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...