Jump to content

iOS 16.1.2: Βελτιώνει την ασφάλεια και την ασύρματη σύνδεση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρε φόρα η Apple με το πρόγραμμα αναβαθμίσεων για το iPhone. Η εταιρεία κυκλοφόρησε την ενημέρωση iOS 16.1.2 με κάποιες μικρές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη. Η Apple κυκλοφόρησε την νέα ενημέρωση μια εβδομάδα μετά τον ερχομό του iOS 16.1.1. Η νέα ενημέρωση 16.1.2 κυμαίνεται μεταξύ 250MB και 350MB όσον αφορά το μέγεθος λήψης. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών της νέας ενημέρωσης υπογραμμίζει μια βελτίωση που έγινε σε μια ήδη υπάρχουσα δυνατότητα στα μοντέλα iPhone 14 Pro. 

Η Apple δήλωσε ότι η νέα ενημέρωση iOS βελτιώνει τη συμβατότητα με τους παρόχους δικτύου, ενώ ταυτόχρονα διορθώνει τη δυνατότητα ανίχνευσης σφαλμάτων, η οποία είναι προς το παρόν αποκλειστική για τη σειρά iPhone 14.

Αν είναι κάτι στο οποίο επιμένει η Apple, είναι ότι η ενημέρωση παρέχει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών έχει ως εξής:

  • Νέες σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και άλλες βελτιώσεις για το iPhone σας.
  • Βελτιωμένη συμβατότητα με ασύρματους φορείς.
  • Βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων σε μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro.

Το Crash Detection είναι μια λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει σοβαρά τροχαία ατυχήματα, όπως πρόσκρουση, πλευρική σύγκρουση και οπίσθια σύγκρουση και ανατροπές. Όταν εντοπιστεί ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το iPhone σας ηχεί συναγερμό και εμφανίζει μια ειδοποίηση. Εάν έχετε μόνο το τηλέφωνό σας, η οθόνη εμφανίζει ένα ρυθμιστικό επείγουσας κλήσης και το τηλέφωνό σας μπορεί να καλέσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε, το iPhone καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από καθυστέρηση 20 δευτερολέπτων.

Για λήψη και εγκατάσταση της νέας ενημέρωσης iOS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού. Αν και μια μικρή ενημέρωση, συνιστάται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας πριν εγκαταστήσετε τη νέα ενημέρωση κώδικα. Εάν κάτι πάει στραβά κατά την εγκατάσταση, είναι πιθανό να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας μέσω ενός αντιγράφου ασφαλείας. Προκειμένου να μην έχετε κανένα θέμα με την εγκατάσταση, συνδεθείτε σε δίκτυα Wi-Fi ή ανοίξτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Το νέο iOS 16.1.2 είναι πιθανό να ακολουθηθεί από την επερχόμενη ενημέρωση iOS 16.2

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...