Jump to content

Infinix Zero 5G 2023: Επίσημο με Dimensity 1080


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από μια όχι και τόσο μυστική ανακοίνωση του νεότερου τηλεφώνου της τον περασμένο μήνα, η Infinix ανακοινώνει επίσημα το τελευταίο της Infinix Zero 5G 2023 που τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 1080. Για 239 $, το Zero 5G 2023 έρχεται με 256 GB αποθηκευτικού χώρου σε συνδυασμό με 8 GB RAM ή έως 13 GB όταν την επεκτείνετε, δεσμεύοντας μέρος του αποθηκευτικού χώρου για αυτόν τον σκοπό. Η συσκευή τροφοδοτείται από το XOS12 που βασίζεται στο Android 13.

Ως μια μικρή ανανέωση, το Zero 5G 2023 διαθέτει μεγάλη οθόνη IPS LCD 6,78 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Ο χρήστης μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ τριών λειτουργιών: 60Hz, 120Hz και Auto-Smart Switch Refresh Rate, ο οποίος (πιθανώς) θα εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz και 120Hz μεταξύ προβολής και ολίσθησης στην οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει επίσης ρυθμός δειγματοληψίας αφής 240 Hz. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από μπαταρία 5000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33 W.

Υπάρχει μια κάμερα AI 50MP και δύο δευτερεύουσες κάμερες 2MP για ανίχνευση βάθους και macro, αντίστοιχα. Υπάρχει μια λειτουργία Super Night Mode και μια λειτουργία Night Filter για εικόνες χαμηλού φωτισμού, η κύρια κάμερα υποστηρίζει αργή κίνηση 960 fps και υπάρχει μια λειτουργία επεξεργασίας Sky Remap για να μετατρέπετε τον μουντό ουρανό σε μπλε.

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε λευκό Pearly, Coral Orange και Submarine Black. Η Infinix αναφέρει μια τιμή λιανικής περίπου 239 $, αλλά σημειώνει επίσης ότι η τιμή “θα ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...