Jump to content

Το Steam καταρρίπτει άλλο ένα ρεκόρ


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το gaming φαίνεται να ήταν στην πρώτη γραμμή του μυαλού πολλών χρηστών παγκοσμίως αυτές τις ημέρες και το Steam έσπασε το δικό του ρεκόρ.

Ενώ ο αριθμός περιλαμβάνει παίκτες που είναι αδρανείς – δηλαδή έχουν συνδεθεί αλλά δεν παίζουν τίποτα – τα αναλυτικά στοιχεία του ίδιου του Steam δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο συνδέθηκαν ταυτόχρονα 31.349.780 παίκτες.

Όπως συμβαίνει συχνά, ο τρίτος tracker SteamDB μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν ελαφρώς διαφορετικό αριθμό – 31.379.760 ταυτόχρονων παικτών – 9,3 εκ. εκ των οποίων ήταν ενεργά online και έπαιζαν παιχνίδια τη στιγμή που σημειώθηκε το ρεκόρ.

Οι αριθμοί Steam αυξάνονται σταθερά από την έναρξη της πανδημίας το 2020, με προηγούμενη αιχμή λίγο κάτω από τα 30 εκατομμύρια τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Στα τέλη Οκτωβρίου, αυτό έσπασε ξανά – δύο φορές  με σύνολο 30.049.264 συνδεσμένεων συσκευών αναπαραγωγής.

Τα παιχνίδια με τις περισσότερες επισκέψεις τις τελευταίες 24 ώρες περιλαμβάνουν τα CS:GO, Dota 2 και PUBG: Battlegrounds, με το Modern Warfare 2 να καταλαμβάνει μια αξιοσέβαστη τέταρτη θέση στο chart με μια τεράστια κορυφή 373.000+ παικτών νωρίτερα εχθές.

Το Lost Ark και το Apex Legends ακολουθούν αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι το Modern Warfare 2 εξακολουθεί να είναι το μόνο παιχνίδι που δεν παίζεται δωρεάν που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της λίστας παιχνιδιών με τα περισσότερα παιχνίδια του Steam εχθές. Τα GTA 5, Wallpaper Engine και Naraka: Bladepoint ολοκληρώνουν το top 10.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...