Jump to content

Όλα έτοιμα για το Xiaomi Watch S2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμεσα η Xiaomi και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το νέο Watch S2 στην Κίνα την 1η Δεκεμβρίου μαζί με τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 13, το Buds 4 και μερικά ακόμη προϊόντα. Η καινούργια wearable συσκευή θα φτάσει και στην παγκόσμια αγορά, αλλά η εταιρεία δεν έχει προσδιορίσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας. Φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, καθώς το ρολόι υποβάλλεται ήδη σε εσωτερικές δοκιμές στην Ασία και την Ευρώπη.

Ο tipster Mukul Sharma ισχυρίζεται ότι η εσωτερική δοκιμή του Xiaomi Watch S2 έχει ξεκινήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές και ασιατικές περιοχές. Αυτό υποδηλώνει ότι το ρολόι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στην Ινδία και σε άλλες αγορές. O Sharma προτείνει επίσης ότι το wearable θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη — 42mm και 46mm.

Διαρροές υποδηλώνουν ότι η έκδοση Xiaomi Watch S2 των 42 χιλιοστών θα προσφέρεται σε χρυσό και μαύρο χρώμα. Ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο έκδοσης 46 χιλιοστών θα φτάσει σε μαύρο και ασημί χρώμα. Η τιμή της συσκευής φημολογείται ότι είναι 999 γιουάν, η οποία μετατρέπεται περίπου σε 139 δολάρια.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο ρολόι Xiaomi εξακολουθούν να είναι αρκετά σύντομες. Μπορούμε να περιμένουμε ότι θα έχει  οθόνη AMOLED, πολλές αθλητικές λειτουργίες, προηγμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία και πολλά άλλα. Θα πρέπει να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό την 1η Δεκεμβρίου.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...