Jump to content

Άφθονη η RAM στην έκδοση Space του ZTE Axon 40 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ZTE αποκάλυψε μια έκδοση Space του Axon 40 Ultra με περισσότερη μνήμη από ότι νομίζατε. Ακόμη, έχει πιο premium κατασκευή από το ήδη high-end πρωτότυπο.

Το ZTE Axon 40 Ultra Space Edition σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χωρητικότητες μνήμης: μία με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο και ένα κορυφαίο μοντέλο με 18 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό χώρο. Αυτή είναι μια συνέχεια μιας παρόμοιας έκδοσης από πέρυσι που βασίστηκε στο Axon 30 Ultra.

Λίγο παρατηρήσατε, το σχέδιο είναι ελαφρώς διαφορετικό από το κανονικό Ultra. Το πίσω πάνελ έχει αντικατασταθεί με ένα από κεραμικό υλικό. Η ZTE επεξεργάστηκε επίσης το εξόγκωμα της κάμερας – αντί για ένα διακριτό πλαίσιο, τώρα αναμειγνύεται ομαλά στο πίσω μέρος. Το κεραμικό έχει δημιουργηθεί σε ειδικό καλούπι για να δημιουργεί μια ιδιαίτερη υφή στην επιφάνεια.

Ακριβώς όπως και το κανονικό Ultra, η Space Edition διαθέτει ένα αποκλειστικό chip ασφαλείας, το οποίο αναπτύχθηκε από την ZTE. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει περάσει τις εθνικές δοκιμές εμπορικής κρυπτογράφησης και έχει λάβει τρεις σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας και απορρήτου.

Το τηλέφωνο είναι κυρίως το ίδιο με το κανονικό Ultra. Αυτό σημαίνει οθόνη 6,8″ AMOLED 120Hz με κάμερα κάτω από την οθόνη 16MP. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μια μπαταρία 5.000 mAh, ωστόσο, η φόρτιση έχει ενισχυθεί από 65W σε 80W. Το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος χρησιμοποιεί τρεις αισθητήρες 64MP: ευρεία κάμερα (φακός 35mm), εξαιρετικά ευρυγώνιο φακού (16mm) και περισκόπιο (91mm).

Οι προ-παραγγελίες για ZTE Axon 40 Ultra Space Edition ξεκίνησαν στην Κίνα και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 6 Δεκεμβρίου. Το μοντέλο 12GB/512GB θα κοστίζει 5.900 CNY (825$/795€/67.000 ₹), οι μονάδες 18GB/1TB θα φέρουν κόστος 7.700 CNY (1.075 $/1.035 €/88.000 ₹). Το τηλέφωνο ειδικής έκδοσης διατίθεται επίσης σε κουτί κατά παραγγελία με προστατευτική θήκη (που ταιριάζει στο νέο σχήμα της κάμερας).

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...