kogos Δημοσιεύτηκε November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Αναζητώ πρόγραμμα σε οποιαδήποτε εταιρεία που να είναι ΜΟΝΟ σταθερή τηλεφωνία, καθώς πρόκειτε για ηλικιωμένο άνθρωπο που δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν της κλασσικής επικοινωνίας. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Προσπάθησα να βρω στις σελίδες των εταιρειών, αλλά όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο internet. Εγώ αναζητώ την παλιά κλασσική τηλεφωνία μόνο. Ευχαριστώ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Μόνο η Cosmote έχει κάποια προγράμματα μόνο με σταθερό. Home Telephony λέγονται, ψάξε τα στο Google γιατί μέσα από το site δεν τα βρήκα εγώ.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 28, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Τα βρήκα τα συγκεκριμένα προγράμματα μόλις τώρα, όπως είπες κι εσύ με αναζήτηση στο google, γιατί είναι πολύ θαμένα στο site της cosmote... https://www.germanos.gr/corporate/contractplans_ote/ Αλλά να είναι πιο ακριβό το σταθερό από το σταθερό + ιντερνετ... ήμαρτον... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Ναι γιατί το Double Play έχει πολλή ζήτηση, γι'αυτό. Πολύ λίγοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μόνο σταθερό και πληρώνουν και το αντίστοιχο πρόγραμμα.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts