Jump to content

Το Apple Watch Ultra "βασανίζεται" για να ελεγχθεί η αντοχή του!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάχιστες φορές θα βρείτε στο YouTube να δοκιμάζονται στα όριά τους νέες wearables συσκευές όπως τα smartwatches, όμως ευτυχώς υπάρχει και το κανάλι JerryRigEverything που δεν κάνει διακρίσεις και δοκιμάζει την ανθεκτικότητα ακόμη και του πρόσφατου Apple Watch Ultra. Το θέμα της ανθεκτικότητας του premium ρολογιού της Apple είναι ένα θέμα που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής, ιδίως για όσους ενδιαφέρονται να ξοδέψουν αυτό το υπέρογκο ποσό για την αγορά του

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της Apple, το μπροστινό μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, μια ακριβή πέτρα που είναι σχεδόν τόσο συμπαγής όσο ένα διαμάντι. Είναι ένα συνθετικό κόσμημα που έχει μια μακρά και πολύπλοκη διαδικασία κατασκευής. Η ποιότητα του ζαφειριού που χρησιμοποιεί η Apple στα iPhone είναι χαμηλότερη από αυτή που χρησιμοποιείται από άλλες εταιρείες, σύμφωνα με τον Zack, του οποίου το κανάλι στο YouTube έχει κάνει μια πρακτική δοκιμής της αντοχής των iPhone.

Ο Jack προβάλλει το επιχείρημα ότι οι κρύσταλλοι του Galaxy Watch 5 και του Garmin Fénix 7 Sapphire Solar είναι θεωρητικά πιο ανθεκτικοί από το ζαφείρι που χρησιμοποιείται στις συσκευές Apple από το iPhone 5. Όταν λάβουμε υπόψη το κόστος του Apple Watch Ultra και το γεγονός ότι η εταιρεία από το Cupertino είναι η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, αυτές οι πληροφορίες για την Apple είναι αρκετά ενοχλητικές. Ωστόσο, το Apple Watch δεν είναι smartphone. Όπως αποδεικνύεται από τα αμέτρητα τεστ αντίστασης που έχουν δείξει στο παρελθόν την αδιαπέραστη σκληρότητά του.

Το Apple Watch Ultra περιλαμβάνει πραγματικά ένα ζαφείρι υψηλής ποιότητας; Το φθηνότερο ρολόι όσον αφορά την αντίπαλη όχθη, είναι το Galaxy Watch5, το οποίο κοστίζει περίπου $300, ενώ το Garmin Fénix 7 Sapphire Solar κοστίζει $1250, ενώ το Apple Watch Ultra στις ΗΠΑ δεν ξεπερνά τα $799. Μπορούμε να πούμε ότι τα τρία έξυπνα ρολόγια είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένα από πραγματικό ζαφείρι. Το γυαλί του Fénix 7 Sapphire Solar φαίνεται να είναι υψηλότερης ποιότητας, καθώς οι γρατσουνιές είναι λιγότερο έντονες.

Στην κλίμακα Mohs και τα τρία ρολόγια εμφανίζουν γρατσουνιές που βρίσκονται στο επίπεδο 8, που ισοδυναμεί με τη σκληρότητα του ζαφειριού. Επομένως, η Apple δεν υπερβάλει και τόσο όσον αφορά τα εξαρτήματα του ακριβού ρολογιού της. Αφήνοντας στην άκρη την εξωτερική του σχεδίαση, το Apple Watch είναι μια συσκευή με ιδιαίτερα προηγμένα χαρακτηριστικά υγείας που έχουν ήδη σώσει ζωές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...