Jump to content

Η σειρά Redmi 60 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση έως και 120W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν παρελάσει πολλά τηλέφωνα της Xiaomi έχουν από την κινεζική αρχή πιστοποίηση 3C. Πριν από λίγες μέρες, ένα τηλέφωνο Xiaomi με αριθμό μοντέλου 22122RK93C έφτασε στη βάση δεδομένων 3C. Αυτή η συσκευή υποστηρίζει μόνο γρήγορη φόρτιση 67W και οι φήμες λένε ότι είναι το Redmi K60. Τώρα, έχουμε άλλη μια συσκευή Xiaomi, αλλά αυτή έχει αριθμό μοντέλου 22127RK46C. Σύμφωνα με αναφορές, αυτή η συσκευή εξακολουθεί να ανήκει στη σειρά Redmi K60, πιθανότατα είναι το high-end μοντέλο. Επιπλέον, υπάρχει και μια άλλη συσκευή με αριθμό μοντέλου 22101320C. Υπάρχουν εικασίες ότι αυτή η συσκευή μπορεί να έχει αντιπροσωπεύει το POCO X5 5G.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η τυπική έκδοση Redmi K60 θα συνοδεύεται από chip Dimensity 8200. Θα χρησιμοποιεί επίσης μια ευέλικτη οθόνη καθώς και μια κεντρική οθόνη με οπή. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο θα συνοδεύεται  από ενσωματωμένη μπαταρία 5500 mAh. Όσον αφορά τη γρήγορη φόρτιση, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 30W και ενσύρματη φόρτιση 67W. Το μοντέλο υψηλής τεχνολογίας Redmi K60 Pro θα υποστηρίζει  ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 30W. Το επιλεγμένο chip θα είναι το Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτήν τη συσκευή αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τη σειρά Redmi K60, ο δημοφιλής Leakster του Weibo, @DCS, αποκαλύπτει ότι έχει υπάρχουν μοντέλα. Φυσικά, θα υπάρχει η κανονική standard έκδοση, μια έκδοση Pro και μια έκδοση gaming. Το Redmi K60 θα έρθει με το MediaTek Dimensity 8200 SoC. Οι εκδόσεις Pro και gaming θα χρησιμοποιούν τα chip Snapdragon 8+ Gen 1 και Snapdragon 8 Gen 2 αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο leakster αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή η συσκευή δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος. Το μοντέλο επόμενης γενιάς της Xiaomi θα φέρει νέο chip Dimensity ή Snapdragon των 4nm. Αποκαλύπτει επίσης ότι η οθόνη έχει ένα κεντρικό σχέδιο μονής τρύπας. Η ευέλικτη οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 2K και χρησιμοποιεί επίσης μια νέα εξωτερική κάμερα των 50MP. Διαθέτει δύο λύσεις γρήγορης φόρτισης για μεγάλες μπαταρίες των 100 watt. Επιπλέον, αυτή η ναυαρχίδα θα επαναφέρει τον οπτικό  αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...