Jump to content

Μια νέα όψη θα φέρει το Redmi K60 με μεγάλο επανασχεδιασμό στο πίσω μέρος


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Redmi κυκλοφόρησε τη σειρά smartphone Redmi Note 12 στην Κίνα και λίγο πριν το τέλος του έτους, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα από τα τηλέφωνα της σειράς Redmi K60 στην τοπική αγορά. Ένα πρωτότυπο render του K60 εμφανίστηκε τώρα στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει ανανεωμένο πίσω σχέδιο σε σύγκριση με τη σειρά Redmi K50.

Το Redmi K60 έχει μια επίπεδη οθόνη με μια μικρή οπή στο κέντρο στο μπροστινό μέρος. Τα πλαίσια είναι ελαφρώς παχύτερα από το αναμενόμενο για ένα τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμών.

Στο δεξί άκρο της συσκευής υπάρχει ένας διακόπτης έντασης ήχου και κουμπί on/off, το οποίο φαίνεται να είναι ενσωματωμένο με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος, έχει μια μονάδα κάμερας σε σχήμα παραλληλόγραμμου με στρογγυλεμένες άκρες. Την πρώτη κάμερα ακολουθούν ένας μεγαλύτερος φακός και μια κάμερα τετράγωνου σχήματος.

Σύμφωνα με αναφορές, το Redmi K60 θα έχει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών στα 120 Hz και θα τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 8200. Μπορεί να φιλοξενεί μια μπαταρία 5.500 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67 W. Στο πίσω μέρος, το Redmi K60 θα έχει μια κύρια κάμερα Sony IMX686 64MP με υποστήριξη OIS.

Οι προδιαγραφές του Redmi K60 που διέρρευσαν ενδέχεται να συναγωνιστούν το iQOO Neo 7 SE, το οποίο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 8200. Η σειρά K60 αναμένεται να περιλαμβάνει και άλλα μοντέλα, όπως το K60 Pro και το K60 Gaming. Αυτές οι συσκευές είναι πιθανό να διαθέτουν τα chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1 και Snapdragon 8 Gen 2, αντίστοιχα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...