Jump to content

Εξαιρετικά τα σκορ του Oppo Reno9 Pro+ στο AnTuTu !


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρε και επισήμως θέση η Oppo και επιβεβαίωσε ότι η σειρά Reno9 θα διαθέτει το chipset Snapdragon 8+ Gen 1, αν και αυτό πιθανότατα προορίζεται για το μοντέλο Pro+. Ακριβώς αυτό το μοντέλο ανακαλύφθηκε από ομάδα του AnTuTu, εκτελώντας έναν πρώτο κύκλο μετρήσεων λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Το τηλέφωνο μάζεψε συνολική βαθμολογία 1.094.959 μονάδες. Αυτό είναι σχεδόν στο  ίδιο επίπεδο με αυτό που έχουν επιτύχει άλλα τηλέφωνα με αυτό το αυτό το chip, αλλά υπάρχει μια έκπληξη – η μονάδα που έκανε τη δοκιμή είχε ένα υποχρονισμένο chipset. Ίσως αυτό ήταν με μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που επηρέασε τον εντοπισμό, ίσως η Oppo βρήκε έναν τρόπο να βελτιστοποιήσει τα πράγματα.

Η CPU του μοντέλου Snapdragon 8+ Gen 1 λειτουργούσε τον βασικό της πυρήνα στα 3,0 GHz, τους μεσαίους πυρήνες στα 2,5 GHz και οι μικροί στα 1,8 GHz. Ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του chip έχει τα τρία συμπλέγματά του στα 3,2 GHz, 2,8 GHz και 2,0 GHz, αντίστοιχα. Ένα τυπικό τηλέφωνο εφοδιασμένο με Snapdragon 8+ Gen 1 λαμβάνει βαθμολογία περίπου 1,1 εκατομμυρίου, όπως και αυτό. Δεν γνωρίζουμε αν η GPU ήταν επίσης υποχρονισμένη, αλλά η βαθμολογία φαίνεται αρκετά τυπική για το chip.

Πράγματι η Oppo έχει βρει έναν τρόπο να υποχρονίσει το chip (μειώνοντας έτσι τη χρήση ενέργειας και την παραγωγή θερμότητας) χωρίς να επηρεάσει την απόδοση; Η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή την Πέμπτη 24.11.22, επομένως θα έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά!

Εν πάση περιπτώσει, η μονάδα δοκιμής είχε 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο. Αυτό ταιριάζει και πάλι με τα teaser της Oppo, τα οποία αναφέρουν LPDDR5 και UFS 3.1.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...