Jump to content

Honor Magic Vs: Ελαφρύτερο και με βελτιωμένο μεντεσέ!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά “τύφλωσε τους πάντες” με την σημερινή του αποκάλυψη το νέο Honor Magic Vs! Σήμερα, η γνωστή εταιρεία πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της νέας τους αναδιπλούμενης ναυαρχίδας και ομολογουμένως είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό τον προκάτοχό του. Υπάρχει σημαντική μείωση βάρους και νέος εξελιγμένος σχεδιασμός μεντεσέδων που επιτρέπει στο τηλέφωνο να κλείνει χωρίς κενό.

Το Magic Vs έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1, το οποίο μπορεί να μην είναι το πιο πρόσφατο της Qualcomm, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά ικανό για να επιλεχθεί να τοποθετηθεί σε μια σημερινή ναυαρχίδα. Το τηλέφωνο διαθέτει επιλογές μνήμης 12/256 GB και 12/512 GB, καθώς και μια νέα, πιο προσιτή έκδοση με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Μια μεγάλη οθόνη απαιτεί και τα κατάλληλα εργαλεία για να λειτουργήσει και η Honor ανακοίνωσε ότι αυτό το πτυσσόμενο θα λειτουργεί με μια νέα γραφίδα που ονομάζεται Magic Pen, η οποία θα συνδέεται με το αναδιπλούμενο μέσω Bluetooth.

Η αναδιπλούμενη οθόνη OLED των 7,9″ στο εσωτερικό έχει ανάλυση 2272×1984 pixels, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και φωτεινότητα έως και 800 nits. Στα γραπτά τουλάχιστον, φαίνεται ότι η οθόνη είναι ίδια με το αρχικό Magic V.

Η εξωτερική OLED 6,45″ φέρει ανάλυση 2560×1080 pixel, αλλά ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και υποστήριξη HDR10+. Και τα δύο πάνελ είναι 10-bit, που σημαίνει ότι έχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

Ο νέος μεντεσές είναι “προσεκτικά κατασκευασμένος με τεχνολογία επεξεργασίας ενός τεμαχίου”. Αντί να έχει 92 στοιχεία, τώρα υπάρχουν μόνο 4 διατηρώντας την ανθεκτικότητα και τη στιβαρότητα. Ο μεντεσές δοκιμάστηκε στα εργαστήρια της Honor και άντεξε σε πάνω από 400.000 αναδιπλώσεις, δηλαδή περισσότερα από δέκα χρόνια χρήσης, με 100 διπλώσεις την ημέρα.

Το Honor Magic Vs φέρνει μια ανανεωμένη ρύθμιση τριπλής κάμερας, με έναν κύριο αισθητήρα Sony IMX800 54MP, φακό F/1.9 – έναν συνδυασμό που έχουμε δει στη σειρά Honor 70 Pro. Δίπλα του υπάρχει μια κάμερα υπερ-ευρυγώνιας γωνίας 50MP που λειτουργεί και ως φακός macro, καθώς και τηλεφακό 8MP με οπτικό ζουμ 3x.

Υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP στην οθόνη του εξωτερικού καλύμματος με διάφραγμα f/2,45 μπροστά. Η Honor δεν είπε τίποτα για την κάμερα στο εσωτερικό που θα έπρεπε να χρησιμεύει για βιντεο-κλήσεις.

Αυτό το πτυσσόμενο τηλέφωνο φέρνει μια μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W που θα συμπληρώσει την μπαταρία από 0 έως 100% σε 46 λεπτά. Το τηλέφωνο φέρει το νέο MagicOS 7.0 σε συνδυασμό με το Android 12.

Οι διαθέσιμες αποχρώσεις για το Honor Magic Vs, είναι: πορτοκαλί, γαλάζιο και μαύρο, και υπάρχουν επίσης δύο ακόμη επιλογές που θα είναι αποκλειστικές για τον συνδυασμό με την υψηλότερη μνήμη – μαύρο και χρυσό. Η έκδοση 8/256 GB κοστίζει 7.499 CNY (1.050 $/1.015 €), η έκδοση 12/256 GB στα 7.999 CNY (1.120 $ / 1.080 €) και η κορυφαία έκδοση 12/512 GB αγγίζει τα 8.999 CNY (1.26 $ 1.220 €).

Η εταιρεία δέχεται ήδη προ-παραγγελίες στην Κίνα, ενώ η πρώτη πώληση έχει προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Honor δεν είπε τίποτα για την παγκόσμια διαθεσιμότητα μπροστά στο εγχώριο πλήθος, αλλά οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας επιβεβαίωσαν ότι το Honor Magic Vs θα φθάσει στην διεθνή αγορά κατά το 1ο τρίμηνο του 2023.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...