Jump to content

Microsoft Teams: Απέκτησε και προβολή νοηματικής γλώσσας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο ολοκληρωμένη από ότι πιστεύουν πολλοί είναι η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Microsoft Teams, καθώς πλέον απέκτησε και μια νέα ειδική προβολή νοηματικής γλώσσας! Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες της νοηματικής γλώσσας να επιλέγουν έως και δύο βίντεο άλλων συμμετεχόντων που θα διορθωθούν σε μια κεντρική τοποθεσία, επιτρέποντας στους καθορισμένους χρήστες να είναι ορατοί σε όλη τη σύσκεψη.

Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες του Teams μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα για όλες τις συσκέψεις ή για κάθε συνάντηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με προβλήματα ακοής. Οι διερμηνείς της νοηματικής γλώσσας μπορούν να ανατεθούν εκ των προτέρων πριν από την έναρξη μιας σύσκεψης, εάν βρίσκονται εντός του οργανισμού σας και οι εξωτερικοί διερμηνείς μπορούν να ανατεθούν μόνο σε μια σύσκεψη χρησιμοποιώντας την καρτέλα “Προσβασιμότητα” στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Η Microsoft δεν παρέχει διερμηνείς νοηματικής γλώσσας για συναντήσεις Teams.

Οι άλλοι συμμετέχοντες μπορούν ακόμα να καρφιτσωθούν χωρίς να παραβιάσουν τις μεταδόσεις βίντεο με προτεραιότητα του υπογράφοντος, οι οποίες από προεπιλογή θα έχουν αναλογία χωρίς περικοπή στην υψηλότερη διαθέσιμη ποιότητα. Η ροή με προτεραιότητα αλλάζει όταν κοινοποιείται μια παρουσίαση, αλλά θα εξακολουθεί να διακρίνεται εύκολα από τους άλλους συμμετέχοντες, διατηρώντας μεγαλύτερο μέγεθος και υψηλή ποιότητα βίντεο. Η προβολή της νοηματικής γλώσσας είναι επίσης προσωπική για τον χρήστη — οι άλλοι συμμετέχοντες στην κλήση δεν θα ειδοποιηθούν ή θα τροποποιηθεί η δική τους προβολή ομάδων.

Η Microsoft ανακοινώνει επίσης ένα νέο σταθερό παράθυρο προτιμήσεων προσβασιμότητας για το Teams. Το νέο παράθυρο παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση κατά τη διάρκεια των κλήσεων για να κάνουν αλλαγές, όπως η ενεργοποίηση της προβολής της νοηματικής γλώσσας από προεπιλογή ή ο προκαθορισμός των προτιμώμενων υπογράφων. Η προβολή της νοηματικής γλώσσας και οι ζωντανοί υπότιτλοι μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν γρήγορα μέσα στο παράθυρο.

Η προβολή της νοηματικής γλώσσας και το νέο παράθυρο προσβασιμότητας είναι προς το παρόν διαθέσιμα για δοκιμή στην έκδοση public preview, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί προσωπικά εάν την έχει ενεργοποιήσει και ο οργανισμός σας. Η Microsoft λέει ότι και οι δύο λειτουργίες θα κυκλοφορήσουν σε υπολογιστές και γενικότερα σε κάθε πελάτη τους εντός των επόμενων εβδομάδων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...