Jump to content

Ακόμη πιο γρήγορη η Samsung στα updates από το επόμενο έτος


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 15 Αυγούστου κυκλοφόρησε από την Google το Android 13 και η πρώτη ενημέρωση One UI 5 της Samsung που βασίζεται στην νεότερη έκδοση του Android, κυκλοφόρησε στην οικογένεια Galaxy S22 στις 24 Οκτωβρίου, δύο μήνες και σχεδόν δέκα ημέρες αργότερα. Από εκείνο το σημείο και μετά, η κορεατική εταιρεία έχει ενημερώσει μυριάδες συσκευές μέχρι σήμερα.

Έτσι, η κυκλοφορία του One UI 5 ήταν η ταχύτερη που έγινε ποτέ για τη Samsung και η κορεατική εταιρεία ήταν αρκετά εντυπωσιακή με τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές και όχι απλώς να μείνει με μερικές ναυαρχίδες φέτος και να αφήσει τις υπόλοιπες συσκευές για το 2023. Κι όμως, του χρόνου θέλει να τα πάει ακόμα καλύτερα.

Σε νέα της ανάρτηση, η Samsung καυχιέται για το πόσο γρήγορα έφτασε το One UI 5 σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές και μας διαβεβαιώνει ότι στοχεύει να φέρει τις μελλοντικές εκδόσεις One UI ακόμα πιο γρήγορα και σε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα .

Αν και αυτό δεν είναι μια πραγματική, συγκεκριμένη υπόσχεση, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η εταιρεία εννοεί αυτό που λέει, αφού απέδειξε πως οι ενημερώσεις λογισμικού αποτελούν επιτέλους κορυφαία προτεραιότητα για τη Samsung.

Η εταιρεία αποκάλυψε επιπλέον ότι τα Galaxy A52s 5G και Galaxy A32 είναι τα επόμενα στη σειρά που θα λάβουν το One UI 5 με Android 13 μέχρι το τέλος του έτους, μαζί με το Galaxy Z Fold2. Μια ευρεία κυκλοφορία του νέου λογισμικού στις οικογένειες Galaxy S20 και Note20 σε όλο τον κόσμο θα γίνει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλα δεν εκανε και τρομερες αλλαγες στο One UI για να καθυστερισει η αναβαθμιση (χρηστης S20)! Παρ ολ' αυτα στο πρωτο μεγαλο update που εδωδε ειχε αρκετα κολληματα, αλλα ευτυχως μεσα σε 5 μερες εδωσε 2ο update με την ασφαλεια Νοεμβριου και τα κολληματα τελειωσαν. 

Η συσκευη απλα εγινε αισθητα πιο γρηγορη στο θεμα των animations! 

Ενα bug που παρατηρω εγω ειναι οταν ανοιγω καποιες φορες την καμερα και κανω εναλλαγη με την μπροστινη και το αντιστροφο η βαζω ενα βιντεο μαυριζει η οθονη!

Οπως και το πληκτρολογιο οταν γραφεις μια προταση την πρωτη λεξη αντι να την εχει με κεφαλαιο το διορθωνει με μικρο γραμμα! (Λυνεται προσωρινα με αλλαγη πληκτρολογιου)

Θα προτιμουσα να ειχε αισθητες διαφορες για να εχει και νοημα η αναβαθμιση σαν να πηρες ενα καινουριο κινητο! Εδω και 4-5 χρονια σε αυτο εχει μεινει στασιμη και απλα βελτιωνει αυτο που εχει... Απο την μια καλο απο την αλλη βαρετο! 

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...