Jump to content

Η mobile κάρτα γραφικών Nvidia RTX 40 έρχεται στις 3 Ιανουαρίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαμό έκανε η NVIDIA με την αποκάλυψη της νέας σειράς καρτών γραφικών, RTX 40. Στις 3 Ιανουαρίου, η εταιρεία συνεχίζει με τα αποκαλυπτήρια της σειράς καρτών γραφικών για την mobile έκδοση RTX 40. Οι νέες GPU θα επιφέρουν αύξηση της απόδοσης κατά 30%.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το RTX 4080 Ti / 4090 Mobile (16 GB). Θα κυκλοφορήσει επίσης τα RTX 4080 Mobile (12 GB), RTX 4070 Mobile (8 GB), RTX 4060 Mobile (8 GB), RTX 4050 Mobile (6 GB) και ένα RTX 3060 με 6 GB μνήμη βίντεο. Η σειρά 40 γίνεται πολύ μεγαλύτερη στις 3 Ιανουαρίου. Επιπλέον, η εταιρεία έχει ακόμα ένα νέο μοντέλο RTX3050. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ονομασία του τελικού προϊόντος μπορεί να αλλάξει. Υπάρχει ένας ολόκληρος μήνας πριν από την κυκλοφορία. Αναμένουμε να συνεχίσουν να εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Η νέα έκθεση φέρνει επίσης λεπτομέρειες για την απόδοση. Όπως είπαμε παραπάνω, η κάρτα γραφικών για mobile συσκευές NVIDIA RTX 40 μπορεί να φέρει περίπου 30% μέση αύξηση απόδοσης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, το PPT της NVIDIA επισημαίνει επίσης συγκεκριμένα ότι το RTX4070 είναι 15% υψηλότερο από το RTX 3080 Ti. Αυτό είναι ενδιαφέρον, άλλωστε, η νέα γενιά θα κάνει το gaming ακόμα πιο ενδιαφέρον για όσους δεν επιλέγουν τα υψηλότερα μοντέλα της οικογένειας.

Σύμφωνα με φήμες, μεγάλοι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τα πρώτα μοντέλα με αυτές τις GPU τον Φεβρουάριο. Πιο συγκεκριμένα, οι επεξεργαστές Intel Raptor Lake-H θα συνοδεύονται από κάρτες γραφικών NVIDIA RTX 4080. Η έκθεση προτείνει επίσης νέες εκδόσεις από την Intel στην CES 2023. Η εταιρεία ενδέχεται να φέρει περισσότερους mobile επεξεργαστές που θα συνδυαστούν με τις νέες GPU. Η αγορά των φορητών υπολογιστών παιχνιδιών θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα τον επόμενο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intel ανανεώνει επίσης την παρουσία της στην αγορά των GPU. Ίσως, στο μέλλον, θα δούμε περισσότερους φορητούς υπολογιστές με τη σειρά ARC της εταιρείας να έρχονται μαζί με τις παραλλαγές NVIDIA.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...