cde Δημοσιεύτηκε November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2022 Γειά σας. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό επειδή το άλλο έχει χαλάσει και ήθελα να μου πείτε ποιο μου προτείνετε. Δεν θέλω να έχει τρελή χωρητικότητα (π.χ. 16 gb). Πιο πολύ εφαρμογές κρατάω μέσα. Να είναι κυρίως μικρό (πριν είχα redmi 10 και ήταν τεράστιο), να έχει προστασία από ιούς και μέχρι 150€. Δεν είναι ανάγκη να είναι τελευταίο μοντέλο. Τι μου προτείνετε; Εμένα προσωπικά μου αρεζαν τα Samsung, τα θεωρείτε καλά κινητά, ανθεκτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 https://www.bestprice.gr/item/2157267167/motorola-moto-g31-4gb-64gb.html Είναι μια καλή επιλογή Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts