Jump to content

Πόσο θα κοστίζει το Google Pixel Fold


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαθήκαμε στο διαδίκτυο με τις τόσες φήμες που αφορούν το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Google και μάλιστα κατά καιρούς του έχουν αποδοθεί περισσότερα από ένα ονόματα. Σύμφωνα με μια νέα διαρροή, ωστόσο, θα μας συστηθεί και πάλι ως Pixel Fold.

Προφανώς είναι ακόμα στα σκαριά, επί του παρόντος αποτελεί ένα από τα “πιο μυστικά έργα της Google που έχουν γίνει ποτέ” και φέρεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο μαζί με το Pixel Tablet. Πολλοί εικάζουν πως αυτή η αποκάλυψη θα γίνει κατά το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, δεδομένου ότι πραγματοποιείται πάντα τον Μάιο. Θα υπάρχουν δύο έγχρωμες εκδόσεις, τις οποίες η Google αποκαλεί Chalk και Obsidian.

Έχουν διαρρεύσει πολλά renders της συσκευής και στις δύο χρωματικές αποχρώσεις, αναδημιουργήθηκαν με βάση τρισδιάστατα renders και “άλλα πράγματα”, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχουν προδιαγραφές.

Ωστόσο, οι ανώνυμες πηγές που κατέστησαν δυνατή αυτήν την αναφορά ισχυρίζονται ότι το Pixel Fold θα έχει τη “συνήθη απόδοση που έχει κάθε συσκευή Pixel” και την ίδια ισχυρή κάμερα που συναντάμε κάθε χρόνο. Μια πηγή τόνισε ότι η συσκευή είναι πολύ βαριά, αν και δεν απάντησε στο σημαντικό ερώτημα “σε σύγκριση με τι;”.

Η τιμή του Pixel Fold έχει επίσης ξεπεράσει τα 1.799 $. Αυτή ακριβώς είναι η τιμή με την οποία κυκλοφόρησε το Galaxy Z Fold4 της Samsung στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, και το αναφέρουμε γιατί αυτός θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Pixel Fold στο άμεσο μέλλον.

Πίσω η “μπάρα κάμερας” του Pixel Fold δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο αυτή στα Pixel 7 και 7 Pro, καθώς δεν φτάνει μέχρι τις άκρες. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά σημαντικό και με κάποιο τρόπο κάνει αυτό το τηλέφωνο άμεσα αναγνωρίσιμο ως Pixel. Υπάρχουν δύο κάμερες selfie 9,5 MP, η μία μέσα στην οπή που ανοίγει στην εξωτερική οθόνη, η άλλη στη δεξιά πλευρά του παράξενα μεγάλου κορυφαίου στεφανιού της εσωτερικής οθόνης.

Το κουμπί λειτουργίας έχει ενσωματωμένη τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και υπάρχουν δύο ηχεία – ένα στην επάνω πλευρά και ένα στο κάτω μέρος. Αυτό είναι το μόνο που αποκαλύπτει αυτή η διαρροή, αλλά φυσικά θα περιμέναμε το Pixel Fold να τροφοδοτείται από ένα chipset Tensor.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...