Jump to content

Τρία γράμματα αρκούν για να κρασάρουν το Safari στο iPhone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ακουστεί κάπως παράλογο, όμως ορισμένοι κάτοχοι iPhone φαίνεται να αντιμετωπίζουν ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τον browser Safari. Υπάρχει ένας αριθμός πιθανών συνδυασμών, συμπεριλαμβανομένων των “bes”, “wal” και ακόμη και “tar” που αν έχετε επιλέξει το Google ως μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογήσετε, εμφανίζεται ένα σφάλμα.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το Safari έχει τα προβλήματά του, αλλά λίγα ήταν τόσο περίεργα όσο αυτό που αναφέρθηκε τώρα. Μια απλή συμβολοσειρά τριών γραμμάτων, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του Twitter, αρκεί για να προκαλέσει το κρασάρισμα της εφαρμογής τους για το iPhone. Οι χαρακτήρες γραμμάτων “tar”, “bes”, “wal”, “wel”, “old”, “sta” και “pla” πιστεύεται ότι είναι επί του παρόντος οι ένοχοι.

Απλώς εισαγάγετε αυτά τα τρία γράμματα στο πλαίσιο αναζήτησης Safari του iPhone σας για να εμφανιστεί το σφάλμα. Εάν ανησυχείτε, η εφαρμογή θα κλείσει απότομα. Μετά από περισσότερη εξέταση, φαίνεται ότι το ζήτημα έχει σχέση με την Google. Δεν συμβαίνει το ίδιο όταν χρησιμοποιείται διαφορετική μηχανή αναζήτησης.

Το γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί προκαλούν τη… συντριβή του Safari παραμένει ένα μυστήριο. Παραδόξως, μερικοί χρήστες ανέφεραν το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά είναι τα αρχικά δημοφιλών αμερικανικών καταστημάτων λιανικής όπως το Target, το Best Buy και το Walmart: “tar” για το Target, “bes” και “wal”. Επιπλέον, η Apple δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Το ζήτημα αυτή τη στιγμή φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα. Επομένως, για οποιονδήποτε λόγο, είναι πιθανό το σφάλμα να βρίσκεται στην πλευρά του διακομιστή της Google.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...