Jump to content

Διέρρευσαν τα specs του iQOO 11 Legend


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φέτος θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα iQOO 11 και iQOO 11 Pro στην Κίνα και σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή, οι συσκευές θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2023. Μαζί με τα μοντέλα vanilla και Pro, λέγεται ότι είναι στα σκαριά και το iQOO 11 Legend.

Τώρα, εμφανίστηκε μια νέα έκθεση που αποκαλύπτει τη μνήμη RAM και την χωρητικότητα αποθήκευσης του iQOO 11. Η αναφορά προέρχεται από την ιστοσελίδα 91mobiles που επικαλείται τον tipster Sudhanshu Ambhore και ισχυρίζεται ότι το iQOO 11 Legend θα κυκλοφορήσει με 16GB RAM και 256GB. Δεν είναι σαφές εάν θα προσφέρονται εναλλακτικές επιλογές RAM ή εάν αυτή θα είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή. Δεν είναι επίσης σαφές εάν το iQOO 11 Legend θα κάνει το ντεμπούτο του με την υπόλοιπη σειρά ή θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Λεπτομέρειες όπως οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός της συσκευής είναι ακόμη υπό εξέταση. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το iQOO 11 Legend θα είναι η κορυφαία προσφορά της σειράς iQOO 11.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του iQOO 11

Σύμφωνα με αναφορές, το νέο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC θα τροφοδοτεί το iQOO 11 Pro μαζί με έως και 12 GB μνήμης RAM και μια επιλογή αποθήκευσης 256 GB. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό chip επεξεργασίας εικόνας V2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πρόσφατα. Σύμφωνα με αναφορές, το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη E6 AMOLED 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz.

Το iQOO 11 Pro αναμένεται να έχει σχεδιασμό επηρεασμένο από την BMW M Motorsport και να τρέχει το Android 13 OS εκτός συσκευασίας. Όσον αφορά τις κάμερες, το iQOO 11 Pro υποστηρίζεται ότι περιλαμβάνει διαμόρφωση τετραπλής πίσω κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP, σε συνδυασμό με δευτερεύοντα φακό 50MP, αισθητήρα 48MP και ρύθμιση τετραπλής πίσω κάμερας 64MP. Για selfies και συνομιλίες μέσω βίντεο, η μπροστινή κάμερα διαθέτει αισθητήρα 32 MP. Το τηλέφωνο φέρεται να έχει μπαταρία 4.700mAh με δυνατότητα φόρτισης 200W.

Το vanilla iQOO 11 από την άλλη πλευρά θα διαθέτει το ίδιο Snapdragon 8 Gen2 SoC και οθόνη 6,78 ιντσών FHD+ 144Hz. Όσον αφορά τα οπτικά στοιχεία, το βασικό μοντέλο θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με υπερευρυγώνιο φακό 13MP, τηλεφακό 12MP και selfie κάμερα των 16MP. Πιθανότατα θα τρέχει Android 13και θα περιλαμβάνει μπαταρία 5000mAh με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης 125W.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...