emmanuelle Δημοσιεύτηκε November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2022 Καλησπέρα σε ολους Εχω ενα δωματιο 10-12 τετραγωνικών μέτρων οπου θέλω να βελτιώσω την ηχητική του υποδομη.Εκει εχω μια 32αρα τηλεοραση.Εκει λοιπον θελω να βάλω ενα ωραιο ηχειο να ενισχυσει το τι δινει η τηλεοραση.Ετσι λοιπον μπηκα στο πειρασμο να ελεγξω τι μπορει να γινει και κατελειξα,ή σε κάποιο BT ηχειο η σε καποια soundbar.Σε soundbar υπάρχουν πολλες επιλογες αλλα δεν ξερω τι προτεινεται για αξιοπρεπης προταση εως 200 ευρω. Σε ΒΤ ηχεια εχω βρει τα εξης: Akai ABTS-55 Akai ABTS-50 Jbl-Charge 5 marshall acton 2 Jbl flip Jbl charge essential jbl extreme 2 Περιμενω τις αποψεις σας και τις προτασεις σας! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 το marshall acton 2 το εχω. πολυ καλό ηχειο ποιοτικο. εγω στην τηλεοραση εχω ενωσει mia soundbar της audio crystal 100watt , που την χρησιμοποιω συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 12 ώρες πριν, gsa1967 said: το marshall acton 2 το εχω. πολυ καλό ηχειο ποιοτικο. εγω στην τηλεοραση εχω ενωσει mia soundbar της audio crystal 100watt , που την χρησιμοποιω συνεχεια. Εισαι ικανοποιημένος;Τι χωρο καλυπτεις; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 για τον χωρο που θες σε καλυπτει. μια καλη ηχομπαρα θα εισαι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts