Jump to content

Με γκρι σημάδι θα εμφανίζονται επαληθευμένοι λογαριασμοί στο Twitter


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα ζητά ως μηνιαία συνδρομή το ποσό των 8 $ για τους χρήστες ώστε να λάβουν ένα μπλε σημάδι ελέγχου επαλήθευσης. Τώρα, για να παρέχει καλύτερη προστασία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτει ένα δεύτερο, γκρι σημάδι επιλογής για όλους τους λογαριασμούς που όντως επαληθεύονται ότι είναι αξιόπιστοι και αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικό άτομο ή οργανισμό.

Γνωστοί ιστότοποι όπως New York Times και The Verge έχουν το γκρι σημάδι επιλογής, ενώ ο Elon Musk, ο νέος ιδιοκτήτης και σημερινός διευθύνων σύμβουλος του Twitter, δεν φέρει αυτή την χρωματική ένδειξη (μάλλον θα το αποκτήσει από ώρα σε ώρα).

Η Esther Crawford, επί του παρόντος η αντιπρόεδρος στο Twitter και επικεφαλής του προγράμματος συνδρομής Blue, επιβεβαίωσε με ένα tweet ότι η ετικέτα “Επίσημη” θα χρησιμοποιηθεί για τη διάκριση μεταξύ συνδρομητών και πραγματικών επαληθευμένων λογαριασμών. Όλοι οι λογαριασμοί που είχαν την μπλε ένδειξη πριν, σήμερα δεν θα λάβουν αυτόματα τη νέα ετικέτα, πρόσθεσε σε επόμενο tweet και η επίσημη ετικέτα δεν είναι προς πώληση.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο, “οι λογαριασμοί που θα το λάβουν περιλαμβάνουν κυβερνητικούς λογαριασμούς, εμπορικές εταιρείες, επιχειρηματικούς εταίρους, μεγάλα μέσα ενημέρωσης, εκδότες και ορισμένα δημόσια πρόσωπα”. Η εταιρεία θα συνεχίσει να πειραματίζεται με τρόπους διαφοροποίησης των τύπων λογαριασμών, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η λύση πιθανότατα δεν είναι οριστική.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...