Jump to content

Pixel 7: Οι επερχόμενες ενημερώσεις θα βελτιώσουν κι άλλο την κάμερα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας υπάλληλος της ομάδας ανάπτυξης chips της Google περιγράφει τις σημαντικές προόδους που κάνει το νέο Google Tensor G2 από τα smartphone Pixel 7 στην κάμερα με σχεδόν εκπληκτικό τρόπο.

Ο Champ (Tzu-Hung) Yen λέει ανοιχτά το γεγονός ότι η Google εστίασε υπερβολικά στη νέα μονάδα επεξεργασίας Tensor (TPU) κατά την ανακοίνωση της σειράς Pixel 7, αφήνοντας λίγο χρόνο για άλλες κρίσιμες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, το DSP, ή ο επεξεργαστής ψηφιακού σήματος, είναι ένα κρίσιμο σημείο. Φαίνεται ότι η Google έχει ενσωματώσει ένα νέο DSP επειδή είναι δύσκολο να το αναγνωρίσουμε. Ωστόσο, υπάρχει αναμφίβολα κάποια βελτίωση σε σχέση με την πρώτη γενιά Tensor (Pixel 6).

Το νέο DSP, πιθανότατα μια εσωτερική ανάπτυξη της Google, μπορεί να βελτιώσει την επεξεργασία εικόνας. Αυτό ήταν ήδη διαθέσιμο, αλλά με τις επόμενες πτώσεις των χαρακτηριστικών Pixel, θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο. Οι μελλοντικές ενημερώσεις, σύμφωνα με το Yen, θα βελτιώσουν την απόδοση και την εμπειρία χρήστη.

Θα υπάρξει ένα νέο Pixel Feature Drop τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους. Είναι η πρώτη σημαντική ενημέρωση για τα τηλέφωνα Pixel 7, επομένως, εκτός από τις διορθώσεις σφαλμάτων, αναμένονται ορισμένες νέες δυνατότητες.

Η Google εργάζεται όλο και πιο σκληρά για να διασφαλίσει ότι όλο και περισσότερα σημαντικά μέρη υλικού βελτιστοποιούνται για τις δικές της συσκευές pixel μέσω της δικής της έρευνας και ανάπτυξης. Αυτό οφείλεται στη δεύτερη γενιά Tensor.

Τα σχέδια των Google Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro είναι εντυπωσιακά ίδια, αλλά όταν κοιτάτε και τα δύο τηλέφωνα από πίσω, μπορείτε πραγματικά να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ τους. Στο Pixel 6 Pro, η Google επέλεξε να μην συμπεριλάβει την πλήρη γυάλινη κάμερα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...