Jump to content

Gmail: Από τα εισερχόμενά σας θα παρακολουθείτε απευθείας τα δέματά σας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, ενώ λίγο νωρίτερα θα ξεκινήσει ένας μικρός πανζουρλισμός με αγορές σε ειδικές τιμές λόγω Black Friday! Για να αντιμετωπίσει αυτή την “επίθεση” των διαδικτυακών παραγγελιών, η Google προετοιμάζει και ανακοινώνει μια χρήσιμη λειτουργία για το Gmail, δηλαδή την παρακολούθηση πακέτων.

Δεν πρόκειται για “παρακολούθηση πακέτου” που σας εμφανίζει απλώς έναν σύνδεσμο και στη συνέχεια σας στέλνει στον ιστότοπο της εταιρείας που παραδίδει τα αγαθά. Όχι, πρόκειται για άμεση παρακολούθηση ακριβώς μέσα στα εισερχόμενά σας.

Αυτή η λειτουργία θα κυκλοφορήσει “τις επόμενες εβδομάδες”, στους “περισσότερους μεγάλους ναυτιλιακούς αερομεταφορείς των ΗΠΑ”. Μόλις φτάσει στη συσκευή σας, θα δείτε ένα παράθυρο διαλόγου στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας που σας ζητά να επιτρέψετε την παρακολούθηση να λειτουργεί – καθώς η Google πρέπει να ελέγχει για ενημερώσεις εκ μέρους σας, απαιτεί τη ρητή συγκατάθεσή σας για να το κάνει.

Μόλις συμφωνήσετε, θα δείτε την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης για τα δέματα ακριβώς κάτω από τον τίτλο του μηνύματος στα εισερχόμενα και όταν μεταβείτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληροφορίες παρακολούθησης θα εμφανίζονται ευδιάκριτα στην κορυφή. Θα λάβετε ενημερώσεις όπως “δημιουργήθηκε ετικέτα”, “άφιξη αύριο” ή “παραδόθηκε σήμερα” – κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, “τους επόμενους μήνες”, το Gmail θα εμφανίζει προληπτικά μια ετικέτα καθυστέρησης για καθυστερημένα πακέτα και θα φέρει επίσης το αντίστοιχο email στην κορυφή των εισερχομένων σας, ώστε να μην χάνετε τίποτα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...