Jump to content

Η λειτουργία Drop του Microsoft Edge θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε αρχεία μεταξύ πολλών συσκευών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγοντας την εφαρμογή Phone Link της Microsoft, μπορείτε ήδη να  μεταφέρετε όγκο αρχείων μεταξύ ενός Windows υπολογιστή και ενός Android smartphone (καλά, μπορείτε αν έχετε τηλέφωνο Galaxy). Τώρα η Microsoft εργάζεται σε έναν τρόπο κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ μιας ευρύτερης επιλογής συσκευών με Windows, Android, ακόμη και Mac.

Αυτή η δυνατότητα ονομάζεται Drop και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στην έκδοση Canary του προγράμματος περιήγησης Edge. Θα γίνει ένα από τα γραφικά στοιχεία της πλαϊνής γραμμής, τα οποία προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα στο πρόγραμμα περιήγησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι αντί για ένα πρόγραμμα περιήγησης αρχείων τύπου UI, η Microsoft πήγε με κάτι που μοιάζει με messenger. Μπορείτε να στείλετε αρχεία με μεταφορά και απόθεση, αλλά μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα. Ακόμη, επιτρέπεται η δυνατότητα λήψης screenshots και σχολιασμού με τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακόμη πιο περίπλοκες σημειώσεις και υπενθυμίσεις.

Σε αντίθεση με το Phone Link, το Drop δεν κάνει τοπικές μεταφορές. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς ένα ειδικά διαμορφωμένο UI για το OneDrive – όλα τα αρχεία που στέλνετε θα μεταφορτωθούν στο χώρο αποθήκευσης στο cloud (και θα καταλαμβάνουν χώρο στον λογαριασμό σας). Το πλεονέκτημα της απευθείας χρήσης αυτού αντί του OneDrive είναι ότι το Drop είναι πιο βολικό για όσους χρησιμοποιούν ήδη το Edge ως κύριο πρόγραμμα περιήγησης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μόλις μεταφορτωθεί ένα αρχείο, θα είναι προσβάσιμο από όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον Microsoft λογαριασμό σας. Αυτό απλοποιεί την κοινή χρήση μεταξύ πολλών συσκευών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...