Jump to content

TCL 40 series

CaptainChris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από όσο ξέρω η TCL πλέον δε δίνει ενημερώσεις λειτουργικού. Οι συσκευές της, πλέον, παραμένουν στην έκδοση με την οποία βγαίνουν στην αγορά...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

1 hour ago, atillas24 said:

Από όσο ξέρω η TCL πλέον δε δίνει ενημερώσεις λειτουργικού. Οι συσκευές της, πλέον, παραμένουν στην έκδοση με την οποία βγαίνουν στην αγορά...

Δεν ισχύει αυτό. Πχ στο TCL 50 5G στο επίσημο site αναφέρει ότι θα πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού και για 5 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας. 

TCL 50 NXTPAPER 5G

10 ώρες πριν, snapp said:

Δεν ισχύει αυτό. Πχ στο TCL 50 5G στο επίσημο site αναφέρει ότι θα πάρει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού και για 5 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας. 

Ναι, δε το είχα διαβάσει από επίσημη πηγή η αλήθεια είναι οπότε μπορεί να κάνω και λαθος

Βέβαια και για το TCL 20L+ έτσι έλεγαν και το μόνο πήρε ήταν κάποιες ενημερώσεις ασφάλειας...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

• 1 month later...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

• 2 months later...

Μεθαύριο κλείνω εννιά μήνες με το κινητό (40r)και όλα δουλεύουν ρολόι.απολυτα ευχαριστημένος.

Edited by spy14

Tcl 20 5g

• 9 months later...

Σε λίγες μέρες κλείνω 18 μήνες με το κινητό και όλα πάνε περίφημα.ακομα και την μπαταρία που την έχω λιώσει μου κρατάει μια η μιάμιση μέρα,ανάλογα την χρήση.σκεφτομαι να το κρατήσω όσο αντέξει.αν δεν έχει στο μέλλον κάποιο άλλο θέμα παρά μόνο με την μπαταρία σκέφτομαι να το κρατήσω και να του αλλάξω μια μπαταρία.

Edited by spy14

Tcl 20 5g

• 1 month later...

καλημεριζω την ομαδα.χθες μου συνεβει κατι για πρωτη φορα,στα 25-30 χρονια που εχω κινητο.βαζοντας νερο στις γατες μου,μου γλιστρησε απο το χερι και εκανε ολο μπανιο στο μπολ.σαστισα και εκανα δυο τρια δευτερολεπτα να το βγαλω.το σκουπισα καλα και το εβαλα σε ενα πολυ δυνατο ανεμιστηρα .μετα απο λιγο μου εβγαλε ενδειξη οτι δεν εχω καρτα σιμ και ενδειξη οτι τι θελω να κανω με την θυρα usb.να το φορτιζω να μεταφερω δεδομενα κτλ.εβγαλα την καρτα σιμ,και με χαρτι σκουπισα πολυ σχολαστικα οτι υποδοχη υπηρχε στο κινητο.το ξαναεβαλα για λιγο στον ανεμιστηρα.μετα δουλεψε μια χαρα.κανενα θεμα.το εβαλα το βραδυ να φορτισει με προσοχη(το παρακολουθουσα)να μην γινει κανα μπαμ.μεχρι τωρα ειναι σαν να μην συνεβει τιποτα.αν τα παιξει θα παμε αναγκαστικα για κινητο.

Tcl 20 5g

• 3 months later...

Καλή χρονιά.προχθες το κινητό έκλεισε δύο χρόνια σκληρής χρήσης.δουλευει σαν την πρώτη μέρα απροβληματιστα.εχει μια μικρή πτώση η μπαταρία,λογικό βέβαια.δεν είναι στα χαρτιά το καλύτερο κινητό του κόσμου,αλλά με έχει δικαιώσει.μπραβο στην εταιρεία.αν το αλλάξω εννοείται ότι θα μείνω πιστός αφού με καλύπτει στα θέλω μου.

Tcl 20 5g

• 4 months later...

καλημερα.σημερα εχουμε γενεθλια.κλεισαμε 29 μηνες.παρα ενα μηνα δηλαδη δυομιση χρονια.υπαρχει μια πτωση της μπαταριας που ειναι λογικο αφου το κινητο δουλευει δωδεκαωρα και βαλε.και μια μικρη καθυστερηση στο ανοιγμα των φωτο παρα πολυ σπανια.λογικο και αυτο αφου ειναι φουλ απο δεκαδες χιλιαδες φωτο,και δεκαδες εφαρμογες.πταισματα ολα αυτα σε σχεση με το τι προσφερει.το εχω βολευτει πολυ και το εχω αγαπησει.στα συν οτι μετα απο πτωση σε νερο και αρκετη πααμονη του σε αυτο εξακολουθει να λειτουργει χωρις να χρειαστει κατι.σιγουρα οσο περναει ο καιρος η μπαταρια θα πεφτει.σκεφτηκα και ρωτησα για αλλαγη.μου ειπαν 60 ευρω.δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι σαν την αρχικη.ειμαι σε διλλημα τι πρεπει να κανω.να την αλλαξω;να αλλαξω το κιητο οταν δεν θα ειναι πλεον λειτουργικο;θα δω.προς το παρων συνεχιζω να του πινω το αιμα με καλαμακι και αυτο να με ανεχεται.

Tcl 20 5g

• 2 weeks later...
On 2/6/2026 at 11:32 ΠΜ, spy14 said:

καλημερα.σημερα εχουμε γενεθλια.κλεισαμε 29 μηνες.παρα ενα μηνα δηλαδη δυομιση χρονια.υπαρχει μια πτωση της μπαταριας που ειναι λογικο αφου το κινητο δουλευει δωδεκαωρα και βαλε.και μια μικρη καθυστερηση στο ανοιγμα των φωτο παρα πολυ σπανια.λογικο και αυτο αφου ειναι φουλ απο δεκαδες χιλιαδες φωτο,και δεκαδες εφαρμογες.πταισματα ολα αυτα σε σχεση με το τι προσφερει.το εχω βολευτει πολυ και το εχω αγαπησει.στα συν οτι μετα απο πτωση σε νερο και αρκετη πααμονη του σε αυτο εξακολουθει να λειτουργει χωρις να χρειαστει κατι.σιγουρα οσο περναει ο καιρος η μπαταρια θα πεφτει.σκεφτηκα και ρωτησα για αλλαγη.μου ειπαν 60 ευρω.δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι σαν την αρχικη.ειμαι σε διλλημα τι πρεπει να κανω.να την αλλαξω;να αλλαξω το κιητο οταν δεν θα ειναι πλεον λειτουργικο;θα δω.προς το παρων συνεχιζω να του πινω το αιμα με καλαμακι και αυτο να με ανεχεται.

Σε υπηρέτησε πιστά και πιστεύω έβγαλε και το τελευταίο σεντ που έδωσες.

Σε αυτή τη φάση, δεν πιστεύω ότι αξίζει η αλλαγή μπαταρίας. Καλύτερα να πας σε νέα συσκευή...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

ναι εκει καταληγω μαλλον.ουτως η αλλως οι συσκευες μου δεν ειναι πολυ ακριβες .οι περισσοτερες ειναι γυρω στα 100 ευρω.και το συγκεκριμενο ενα οικονομικο τηλ ειναι.σκεφτομαι οταν χαλασει να ξαναπαρω ενα της ιδιας εταιρειας εκει γυρω στα 100 ευρω.ισως να ειναι καλυτερα να δωσω λιγα ευρω παραπανω σε σχεση με τα 60 που ζητανε για αλλαγη μπαταριας.η μπαταρια που θα εβαζα σε αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα με ικανοποιουσε.δεδομενου οτι δεν θα ηταν σαν την γνησια.να ειναι καλα το κινητο δυομιση χρονια με εβγαλε ασπροπροσωπο.

Tcl 20 5g

1 ώρα πριν, spy14 said:

ναι εκει καταληγω μαλλον.ουτως η αλλως οι συσκευες μου δεν ειναι πολυ ακριβες .οι περισσοτερες ειναι γυρω στα 100 ευρω.και το συγκεκριμενο ενα οικονομικο τηλ ειναι.σκεφτομαι οταν χαλασει να ξαναπαρω ενα της ιδιας εταιρειας εκει γυρω στα 100 ευρω.ισως να ειναι καλυτερα να δωσω λιγα ευρω παραπανω σε σχεση με τα 60 που ζητανε για αλλαγη μπαταριας.η μπαταρια που θα εβαζα σε αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα με ικανοποιουσε.δεδομενου οτι δεν θα ηταν σαν την γνησια.να ειναι καλα το κινητο δυομιση χρονια με εβγαλε ασπροπροσωπο.

Αξίζει να κοιτάξεις και τη Motorola σαν εταιρεία.

Έχω ένα Moto G32 εδώ και τρία χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Και το έχω σαν προέκταση του χεριού μου...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Ναι είναι μέσα στο τοπ 3.πρωτα η tcl μετά η realme και μετά η μοτορολα.απλα όταν τρώω κόλλημα με κάτι δεν το αλλάζω εύκολα.φαντασου πριν ενάμιση χρόνο πήρα σαν δώρο σε συγγενικό μου πρόσωπο το realme 12 pro plus.κινηταρα.το θεώρησε ακριβό δώρο και δεν το δέχτηκε.το κράτησα εγώ.το εχω ανοίξει ελάχιστες φορές.το σκέφτομαι μήπως χρησιμοποιήσω αυτό.αλλα είναι το σκάλωμα που έχω.θελω tcl.μπορει βέβαια να μου την δώσει και να βγάλω το realme.

Edited by spy14

Tcl 20 5g

• 3 weeks later...

δυομιση χρονια σημερα με το κινητο.και με μια πτωση σε νερο.απολυτα ευχαριστημενος απο την επιλογη.

Tcl 20 5g