Jump to content

Όλα όσα πρέπει να περιμένουμε από το νέο iQOO 11


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι τα τέλη του χρόνου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των νέων τηλεφώνων της σειράς iQOO 11 στην Κίνα και συγκεκριμένα θα δούμε το απλό iQOO 11 και τον μεγαλύτερο αδερφό του, Pro. Σήμερα, ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station επισκέφθηκε το Weibo για να μοιραστεί με μία ανάρτησης τις βασικές λεπτομέρειες του iQOO 11.

Όπως λέει ο tipster, το iQOO 11 θα έρθει με οθόνη Samsung AMOLED E6 που προσφέρει ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Θα είναι ένα επίπεδο πάνελ που θα έχει υποστήριξη για dimming υψηλής συχνότητας. Οι φήμες είναι πολλές όπως ότι το iQOO 11 Pro θα έχει την ίδια οθόνη, αλλά θα έχει καμπύλες άκρες.

Το chipset Snapdragon 8 Gen 2 θα υπάρχει εντός του νέου iQOO 11. Θα προσφέρει 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0. Ενώ το πρότυπο αποθήκευσης UFS 4.0 ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, κανένα από τα πρόσφατα high-end τηλέφωνα δεν το παρουσίασε. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η σειρά iQOO 11 θα είναι η πρώτη που θα έρθει με UFS 4.0.

Σε άλλα νέα, διαβάζουμε ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από μια μεγάλη μπαταρία που υποστηρίζει φόρτιση 100W. Για μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού, η συσκευή θα φτάσει με γραμμικούς κινητήρες διπλού άξονα Χ.

Όσο για το τμήμα καμερών, θα υπάρξουν μονάδα τριπλό σετ με κύρια κάμερα 50MP , υπερ-ευρυγώνιο φακό 13MP και τηλεφακό 13MP. Η οθόνη φέρει μέγεθος 6,78 ιντσών και μπροστινή κάμερα 16MP. Ακόμη, είναι πιθανό να συσκευάσει μια μπαταρία 5.000 mAh.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...