Jump to content

Το Age of Empires Mobile και σε smartphones


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σου αρκεί η οθόνη του smartphone σου για να παίζεις ατελείωτες ώρες διάφορα δημοφιλή παιχνίδια, τότε μάλλον περιμένεις την έλευση του Age of Empires σε iOS και Android. Η πληροφορία δόθηκε επισήμως από το World’s Edge και το Xbox Game Studios στην χθεσινοβραδινή μετάδοση του Age of Empires 25th Anniversary. Το franchise θα φτάσει οριστικά σε πλατφόρμες εκτός υπολογιστή και αποτελεί μέρος της ώθησης της Xbox προς την πλατφόρμα παιχνιδιών για κινητά.

Αυτή η ώθηση ενισχύεται από την εξαγορά της Activision Blizzard King, η οποία είναι πιθανό να ολοκληρωθεί έως το 2023. Η Microsoft είχε ξεκαθαρίσει τις φιλοδοξίες της για τα κινητά αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς και μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερους τίτλους σε κινητά.

Το franchise Age of Empires είναι ένα από τα πιο αγαπημένα franchise στρατηγικής και η κυκλοφορία του σε κινητά είναι βέβαιο ότι θα είναι μια τεράστια υπόθεση. Η Xbox δεν έχει ακόμη αποκαλύψει κάποιο gameplay από τον τίτλο του κινητού, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι απέχει πολύ από την κυκλοφορία του προς στιγμήν.

Δεδομένης της βαθιάς και επικεντρωμένης στο μενού χαρακτήρα του παιχνιδιού, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Xbox μπορεί να μεταφράσει τους διάφορους μηχανισμούς του σε κινητά και αν είναι σε θέση να διατηρήσει την περίπλοκη φύση των παιχνιδιών. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δούμε περισσότερα παιχνίδια από το Age of Empires σε κινητά και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα κοστίζει το παιχνίδι και αν θα είναι δωρεάν για αναπαραγωγή ή μέρος του Xbox Game Pass. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023 και με τις δοκιμές beta να κυκλοφορούν λίγους μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

Επίσης και η Ubisoft έχει ανακοινώσει πολλά project’s όπως τα Assassin’s Creed, The Division και Rainbow Six for Mobile.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...