Jump to content

Η Samsung κυκλοφορεί την εφαρμογή Camera Assistant και ενημερώνει το Expert RAW


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολόκληρο σετ αλλαγών ετοίμασε η Samsung για την εφαρμογή κάμερας Expert RAW και γι’ αυτό διέθεσε μια νέα έκδοση που έρχεται πρώτα στη σειρά Galaxy S22. Η εταιρεία λανσάρει επίσης μια ολοκαίνουργια εφαρμογή, που εύστοχα ονομάζεται Camera Assistant, η οποία σας δίνει χειροκίνητο έλεγχο σε ορισμένες αυτόματες λειτουργίες της κάμερας.

Μερικά από τα βασικά πράγματα που υπόσχεται η εταιρεία είναι για παράδειγμα η απενεργοποίηση της επιλογής εγγραφής βίντεο στη λειτουργία φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε πόσες φωτογραφίες θα τραβήξετε όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη – 1, 3, 5 ή 7.

Κάτι άλλο που σας επιτρέπει να κάνετε το πρόγραμμα Camera Assistant είναι να απενεργοποιήσετε ακόμη και το Auto HDR ή να κάνετε γρήγορη εναλλαγή στο Soften Pictures, εάν πιστεύετε ότι η εφαρμογή κάμερας εφαρμόζει υπερβολική ευκρίνεια.

Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

  • Το ταχύτερο κλείστρο κάνει αυτό που υποδηλώνει το όνομα, επιταχύνει το χρόνο λήψης και μπορείτε να τραβήξετε 7 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο.
  • Μια άλλη επιλογή σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την Αυτόματη εναλλαγή φακού, δηλαδή ότι σας δίνει χειροκίνητο έλεγχο του φακού που θα χρησιμοποιήσετε.
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την καθαρή προεπισκόπηση για οθόνες HDMI (δηλαδή το τηλέφωνο θα εξάγει μόνο την τροφοδοσία της κάμερας χωρίς επικάλυψη διεπαφής χρήστη από πάνω) και μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονικό όριο της κάμερας (σε 1, 2, 5 ή 10 λεπτά πριν η κάμερα τεθεί σε αδράνεια).

Όσον αφορά την νέα έκδοση του Expert RAW, πλέον διαθέτει λειτουργία Astrophoto για φωτογράφηση του νυχτερινού ουρανού, των αστερισμών και του νεφελώματος. Αυτή η λειτουργία θα καταγράφει εικόνες για αρκετά λεπτά και χρησιμοποιεί επεξεργασία πολλαπλών καρέ που λαμβάνει υπόψη τις κινήσεις των ουράνιων αντικειμένων. Αυτή η εφαρμογή σχεδιάζει επίσης αστερισμούς και άλλα ουράνια αντικείμενα ενδιαφέροντος, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία της Μεγάλης Άρκτου ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται στον νυχτερινό ουρανό.

Η άλλη νέα λειτουργία ονομάζεται “Πολλαπλή έκθεση”. Αυτό σας επιτρέπει να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες και να τις συνδυάσετε με διαφορετικές λειτουργίες επικάλυψης. Αυτή είναι μια δημιουργική τεχνική που θυμίζει παλιές κινηματογραφικές μέρες για να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες εικόνες, αλλά η ψηφιακή έκδοση δίνει καλύτερο έλεγχο στο τελικό προϊόν.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...