Jump to content

Αυτονομία δύο εβδομάδων για το νέο Huawei Watch GT 3 SE


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι από το πουθενά κυκλοφόρησε σιωπηλά η Huawei το νέο της smartwatch Watch GT 3 SE. Σε αντίθεση με το επερχόμενο Watch GT Cyber, το GT 3 SE προορίζεται για την παγκόσμια αγορά και έχει ήδη εμφανιστεί σε ιστότοπους λιανικής στο Βιετνάμ και στην Πολωνία.

Σύμφωνα με την επίσημη λίστα, το Watch GT 3 SE διαθέτει οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών με ανάλυση 466 x 466 pixels και περίβλημα 46 mm. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το ρολόι χειρός ζυγίζει 35,6 g όταν δεν υπάρχει κουμπωμένο κάποιο λουράκι επάνω του. Αυτό το επίσημο λουράκι διατίθεται στα χρώματα Graphite Black και Wilderness Green. Παρεμπιπτόντως, το Watch GT 3 SE και το Watch GT 3 μοιράζονται την ίδια διάταξη κουμπιών. Συγκεκριμένα, το Watch GT 3 SE διαθέτει φυσικό κουμπί στην δεξιά του πλευρά και μια ψηφιακή κορώνα.

Όπως και άλλα έξυπνα ρολόγια Huawei, το Watch GT 3 SE συνοδεύεται από Huawei TruSport, το οποίο παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις για να βελτιώσετε τις προπονήσεις και τις αθλητικές σας επιδόσεις. Μιλώντας για αθλήματα, το smartwatch διαθέτει πάνω από 100 ξεχωριστές αθλητικές λειτουργίες. Τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την υγεία περιλαμβάνουν παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος και του καρδιακού ρυθμού. Το Huawei TruSleep 3.0 είναι επίσης ενσωματωμένο, το οποίο παρακολουθεί με ακρίβεια τα μοτίβα ύπνου σας και βοηθά επίσης στην παρακολούθηση του ροχαλητού και της ομιλίας στον ύπνο.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπενθυμίσεις για να βοηθήσουν τον χρήστη, όπως μια υπενθύμιση για τη μετακίνηση, το πόσιμο νερό, τον ύπνο, μια υπενθύμιση φαρμάκων, μια υπενθύμιση για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και πολλά άλλα.

Η Huawei υπερηφανεύεται ότι το Watch GT 3 SE θα πρέπει να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες με κανονική χρήση και μία εβδομάδα με έντονη χρήση. Τέλος, το έξυπνο ρολόι διαθέτει 5 ATM αντοχή στο νερό.

Μέσω της Shopee στο Βιετνάμ το Watch GT 3 SE πωλείται στα 4.490.000 VND (περίπου 180 $), ωστόσο, η Huawei δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμές για όλες τις περιοχές. Εν τω μεταξύ, η Πολωνία ξεκίνησε να πουλά το smartwatch για περίπου 170 ευρώ.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...