Jump to content

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro τρέχουν μόνο apps των 64-bit


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι συσκευές Android που υποστηρίζουν εφαρμογές 64-bit, έχουν διατηρήσει την ικανότητά τους να τρέχουν και εφαρμογές 32-bit. Στο official blog προγραμματιστών του Android, η Google επιβεβαιώνει ότι τα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι τα πρώτα τηλέφωνα Android που υποστηρίζουν αποκλειστικά εφαρμογές 64-bit.

Η Google εξηγεί ότι υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα από την κατάργηση της υποστήριξης για εφαρμογές 32-bit. Όχι μόνο μειώνει τη χρήση RAM, αλλά βελτιώνει επίσης την απόδοση και την ασφάλεια. Η Google αναμένει ότι με την πάροδο του χρόνου, οι συσκευές χωρίς υποστήριξη για εφαρμογές 32-bit θα είναι όλο και πιο κοινές. Η Google έκανε την κίνηση με τα Pixel 7 και 7 Pro επειδή πιστεύει ότι το οικοσύστημα Android είναι έτοιμο να κάνει τη μετάβαση.

Σύμφωνα με την Google, αυτή η διαμόρφωση είναι ταχύτερη επειδή οι εφαρμογές 64-bit μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οδηγίες και πόρους που δεν είναι διαθέσιμοι σε εφαρμογές 32-bit. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι σύγχρονες CPU μπορούν να παρέχουν έως και 25% ταχύτερη απόδοση όταν διακοπεί η υποστήριξη 32-bit. Επιπλέον, αυτή η διαμόρφωση μπορεί να ελευθερώσει 150 MB μνήμης RAM – η οποία χρησιμοποιείται είτε εκτελούνται εφαρμογές 32 bit είτε όχι.

Οι προγραμματιστές ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν τη δοκιμή εφαρμογών και ενημερώσεων για συσκευές μόνο 64-bit. Υπάρχουν ήδη διαθέσιμα εργαλεία προγραμματιστή για τη δοκιμή ζητημάτων συμβατότητας με τη νέα διαμόρφωση.

Η Google μας υπενθυμίζει ότι οι συσκευές μόνο 32-bit θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν Android Go, Android TV και Android Wear και ότι τα ABI 32-bit θα πρέπει να συνεχίσουν να υποστηρίζονται κανονικά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...