Jump to content

"Παγώνει" την προβολή διαφημίσεων εφαρμογών τζόγου η Apple


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Apple άνοιξε τον διαφημιστικό χώρο στο App Store και στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει τα έσοδα που προέρχονται από διαφημίσεις. Προφανώς όμως έφερε περισσότερα προβλήματα αντί να φέρει τα οφέλη που επιθυμούσαν οι υπεύθυνοι αυτής της όλης κίνησης. Η συμπερίληψη περισσότερων θέσεων υποδοχής διαφημίσεων προκάλεσε σίγουρα αντιδράσεις από τους χρήστες και ειδικότερα ορισμένες από αυτές τις θέσεις υποδοχής διαφημίσεων αγοράστηκαν από υπηρεσίες τζόγου. Τώρα, ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει τις διαφημίσεις αυτού του είδους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένες διαμάχες σχετικά με αυτήν τη συμπερίληψη στο App Store. Άλλωστε, με την άνοδο των εφαρμογών και υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, εμφανίστηκε ένα άλλο είδος εθισμού. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι με την τάση να εθίζονται στον τζόγο και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση με αυτές τις νέες υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, ορισμένοι χρήστες μάχονται εναντίον της Apple για να σταματήσει την προώθηση τέτοιων υπηρεσιών. Αυτό είναι το κύριο επιχείρημα των χρηστών που ενώνονται στο διαδίκτυο ενάντια σε αυτές τις υπηρεσίες. Για άλλους, το να βλέπουν τέτοιες διαφημίσεις στο App Store είναι απλώς ενοχλητικό. Σε απάντηση που δόθηκε από την Apple για αυτή την διαμάχη, η εταιρεία απλά δηλώνει ότι διακόπτει τη διαφήμιση τέτοιων εφαρμογών.

Αργότερα ίσως επιστρέψουν οι διαφημίσεις περί τζόγου

Ούτως ή άλλως, η απόφαση της Apple δεν ακούγεται σαν κάτι μόνιμο. Όπως δήλωσε η εταιρεία, πρόκειται για “παύση”. Δεν είναι σαφές πόσο θα διαρκέσει αυτή η παύση, αλλά μια παύση υποδηλώνει ότι η εταιρεία θα την επαναλάβει σε κάποιο σημείο. Ίσως, στο μέλλον, η εταιρεία να επιτρέψει την επιστροφή διαφημίσεων τζόγου, αλλά σύμφωνα με κάποιους νέους κανόνες. Ίσως, αυτός είναι ακριβώς ο στόχος αυτής της παύσης – να επεξεργαστείτε νέους κανόνες για τέτοιες διαφημίσεις.

Η Apple παρέχει στους διαφημιστές την επιλογή να εμφανίζονται οι διαφημίσεις τους σε κατηγορίες εφαρμογών. Επομένως, ενδέχεται να εμφανίζονται εκτός της κατηγορίας της δικής τους εφαρμογής στο App Store. Αυτό εξηγεί γιατί οι χρήστες είναι τόσο αναστατωμένοι με τις διαφημίσεις τζόγου που εμφανίζονται σε λίστες εφαρμογών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές.

Κάποιοι κατηγορούν την Apple ότι είναι πολύ άπληστη και ότι απομακρύνεται από τις πολιτικές που η εταιρεία υποστήριζε υπό τον πρώην CEO Steve Jobs.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...