Jump to content

Κυνηγά δικαστικά η Huawei την Amazon για πατέντες e-ink


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθούν Huawei και Amazon, καθώς η πρώτη εξέδωσε δικαστική ανακοίνωση σχετικά με την παραβίαση των δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας της. Η όλη καταγγελία αφορά την Amazon και τον κατασκευαστή οθονών e-ink Compal Electronics, καθώς και αρκετές από τις θυγατρικές τους.

Ο ισχυρισμός είναι πολύ πιθανό να αφορά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με το Kindle, ένα προϊόν που η Amazon αποκάλυψε ότι θα αποσυρθεί από την Κίνα μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Τα πραγματικά παραβιαζόμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν έχουν διευκρινιστεί, καθώς τα επίσημα έγγραφα δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί από το Λαϊκό Δικαστήριο του Suzhou, στην επαρχία Jiangsu. Η δίκη θα ξεκινήσει με ακροάσεις στις 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei πούλησε πάνω από 110.000 μονάδες του e-ink tablet MatePad Paper που συνοδεύεται από Harmony OS 2.0. Μόλις τους δύο πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία στα τέλη Φεβρουαρίου, το μοναδικό tablet της Huawei κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Kindle στην Κίνα όπως ισχυρίζεται η ίδια πηγή.

Η Huawei συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως σε χορηγούμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Διαθέτει πάνω από 110.000 έγκυρα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι ο ηγέτης στις CNIPA και EUIPO – τους ρυθμιστές IP στην Κίνα και στην ΕΕ, αντίστοιχα. Είναι επίσης πέμπτη σε χορηγούμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια χώρα όπου δεν επιτρέπεται να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...