Jump to content

Το MediaTek Dimensity 9200 ξεπερνά τα Snapdragon 8+ Gen 1 και Dimensity 9000+


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι επικρατέστερες φήμες των τελευταίων εβδομάδων υποδηλώνουν ότι η MediaTek είναι έτοιμη να λανσάρει τον άμεσο διάδοχο του Dimensity 9000, το καινούργιο μοντέλο Dimensity 9200, τον Νοέμβριο, ακριβώς την στιγμή που και η Qualcomm σχεδιάζει να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της για την ανάδειξη του Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Μια λίστα του Geekbench έριξε λίγο φως γύρω από την όλη υπόθεση. Τώρα μπορούμε να δούμε πώς η ναυαρχίδα του κατασκευαστή chip της Ταϊβάν θα αποδίδει πολύ ικανοποιητικά σε αρκετούς τομείς.

Από το προφίλ του tipster με το όνομα Digital Chat Station μοιράστηκε ένα screenshot που φαίνεται να είναι το MediaTek Dimensity 9200 στο AnTuTu. Το SoC συγκεντρώνει συνολική βαθμολογία 1.266.102 πόντων, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση απόδοσης 10% σε σχέση με το Dimensity 9000+ (1.123.036) και το Snapdragon 8+ Gen 1 (1.111.200). Η GPU Arm Immortalis-G715 με δυνατότητα raytracing εμφανίζεται επίσης σε μεγάλη διάρκεια, αντιπροσωπεύοντας 550.767 της συνολικής βαθμολογίας. Τα στοιχεία CPU, μνήμη και UX βαθμολογούνται με 273.413, 246.089 και 195.113, αντίστοιχα.

Το AnTuTu δηλώνει ρητά την καταχώριση ως μη επαληθεύσιμη επειδή η εν λόγω συσκευή δεν ήταν συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, πιθανότατα για λόγους εμπιστευτικότητας. Εάν οι πρόσφατες διαρροές είναι ακριβείς, η εν λόγω συσκευή θα μπορούσε να είναι ένα smartphone της σειράς X90 της Vivo. Η διαμόρφωση της CPU του MediaTek Dimensity 9200 εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο, με το μόνο γνωστό στοιχείο να είναι ο βασικός πυρήνας Cortex-X3.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...